Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugy erzem a baratom lenez!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem a baratom lenez! Szerintetek miert mondogatja ezeket?

Figyelt kérdés

Egy nagy hazat berel, en egy kis szobat. En vonattal jarok, o kocsival.

Szinte naponta megemliti mikor nala vagyok, hogy ugye mennyivel jobb ez a nagy haz , mint a te kis szobad ?

Vagy pl ma reggel tole mentem dolgozni , vitt kocsival es mondja, hogy ugye mennyivel jobb a kocsi mint a vonat?

Miert nez igy le?

Es hogy reagaljak erre ?

2014. szept. 9. 20:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem csak arra utalgat,hogy költözz hozzá!
2014. szept. 9. 20:36
 12/21 anonim ***** válasza:

Te szoktál a barátoddal kommunikálni?? Beszélgetni??

Ha igen, akkor miért nem kérdezed meg tőle, hogy minek mondogatja ezeket???

Miért itt kell megkérdezni vadidegeneket akiknek fogalmuk sincs sem a szituról sem ha hangvételről, és így csak tippelgetni lehet.

Nem lenne egyszerűbb, egy " ugye mennyivel jobb a kocsi mint a vonat? " kérdésnél

rákérdezni, hogy

- és ezt most miért kérdezed?? Van valami bajod a vonattal?? Vagy akarsz ezzel célozni valamire???

Beszélgessetek, és hihetetlen de választ fogsz kapni...

2014. szept. 9. 20:37
 13/21 A kérdező kommentje:
Azt is surun emliti , hogy o mennyit keres ( semmi extra egyebkent)
2014. szept. 9. 20:39
 14/21 anonim ***** válasza:
szerintem gáz a pasid!
2014. szept. 9. 20:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Lehet tényleg az összeköltözésre utalgat.
2014. szept. 9. 20:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Lehet elismeresre var, biztos nem gondolja azt hogy ezzel megsert, en megkerdeznem tole, hogy akkor bekoltozhetek-e hozza..ezert ki ne dobd, ennel rosszabbul kommunikalo fiuk is vannak.
2014. szept. 9. 20:45
 17/21 A kérdező kommentje:

Igen, ha elismeresre var, az oke, de miert mondja minden nap szinte ?

Osszekoltozni 4 honap utan, es en csak autoval tudnek jarni dolgozni, viszont autom nincs, ezert nem hinnem, hogy az osszekoltozesre gondolna!

2014. szept. 9. 20:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Van szád? Kérdezd meg.
2014. szept. 9. 20:57
 19/21 Költőnő? ***** válasza:
akkor viszont lehet h felvágás, v emlékeztet a gesztusra. Ha téged ez így zavar, tényleg érdemes tisztázni
2014. szept. 9. 21:10
 20/21 A kérdező kommentje:
Meg fogom kerdezni..!
2014. szept. 9. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!