Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet álmodozásból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet álmodozásból előrelépés?

Figyelt kérdés

Csak szeretném ha szeretnének, és fontos lehetnék valakinek, hogy éjszakánként elmenjünk egyet sétálni a városba, nevessünk, a karjaiban tartson, hogy ne kelljen a mindennapi dolgok miatt aggódnunk, hanem együtt lehessünk, bohóckodjunk, meggondolatlan butaságokat csináljunk, amiből nem származik bajunk. Szeretnék kicsit élni, szabad lenni, szórakozni, vele lenni, boldoggá tenni és segíteni őt.

Nem gondolok konkrét személyre, csak szeretnék fontos lenni, és szeretném ha fontos lehetne nekem valaki. Ha lenne egy olyan ember aki ha baj van rögtön eszembe jut, nem ver át, mellettem van, tiszta szívéből szeret, támogat és mindez kölcsönös.

Álmodozom, hogy itt fekszik mellettem valaki, átölel és mosolyogva alszom el.

Álmodozom, de hogyan lehetne ebből előrébb jutni?

Csak a képzeletemben léteznek ilyen emberek akikkel, vagy akivel ezt meg lehet csinálni? Spontánnak lenni és szórakozni normál keretek között.

Hol vannak azok az emberek akik még fontosnak tartják azt hogy beszélgessenek egymással komoly dolgokról? Hol vannak azok akiknek nem abból áll a barátság, hogy napközben az órán egymás mellett ülünk, nevetgélünk, hanem hogy óra után is együtt vagyunk és tudunk beszélgetni.

Magányos vagyok és barátokat keresek, vagy csak egy barátot. A barátomat. Esetleg szerelmet. Egy olyat akinek fontos lehetek.

Mit tanácsoltok nekem, mit tehetnék? Hogyan lehetnék nyitottabb, hogyan vehetnék észre, hogy én szeretném szorosabbra fűzni egyik-másik ismeretségemet. Nagyon sokan nem is nyitnak egymás felé. 1,5 órát végigülünk egymás mellett az órán, majd hazamegyünk, és vége. Elcsevegünk másokról, a történtekről, de semmi komoly téma.

2014. szept. 26. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Vessen meg minden pasi, de ha fiatalabb lennék, akkor ilyen nőt keresnék magamnak! Le vagyok nyűgözve attól, ahogyan ezt leírtad!

45F

2014. szept. 26. 22:29
 2/7 A kérdező kommentje:
ez kedves, köszönöm :)
2014. szept. 26. 22:32
 3/7 Kurtz Bickle ***** válasza:
Úgy vehetnék észre - hogy az általad említett szituációknál, példáknál maradjak - hogy iskola után odacsapódsz valakihez, és feldobsz valamilyen témát. Aztán, ha szimpatikusnak érzed, akkor folytatjátok máskor is, amikor alkalmas. Fokozatosan kell kiépíteni az ilyen kapcsolatokat, de egyáltalán nem biztos, hogy akikkel "magától" nem alakult valami, azokkal érdemes lenne erőltetni. Lehet, hogy még nem akadtál az emberedre. A fogalmazásod, stilisztikád, meg úgy általában véve a szavakba öntött vágyaid alapján egy érzékeny, igényes ember lehetsz, és az a helyzet, hogy ilyet nem igazán találni minden bokor alatt. Próbálj iskolán kívül ismerkedni - tudom, ez sem könnyű - például menj el kiállításokra, rendezvényekre, vagy egyéb programokra, esetleg regisztrálj egy társkeresőre, ha van hozzá gyomrod.
2014. szept. 26. 22:35
 4/7 A kérdező kommentje:

A társkeresőt kihagynám a sorból, inkább élőben ismerkednék, de akárkit is ismernék meg, előbb barátkozni szeretnék vele, megismerni közelebbről, aztán alakul. :)

Köszönöm a tanácsokat, csak tudod az a legnehezebb, hogy "beállunk" egy szerepbe,megszokjuk és egyrészt nehéz is új embereket megismerni, nincs annyi lehetőség, hiába élek viszonylag nagyobb város(ok)ban. Másrészt pedig még nehezebb ebből a szerepből kitörni, mert én nyitnék mások felé, de ha eddig se tettem, akkor miért csapódnék most olyanokhoz... akikben nem is látok annyi fantáziát, mert ha belegondolok,most nem is tudom ismerek-e egyáltalán ilyen "spontán embert". Lehet nem látszik rajtuk, ahogy rajtam se, de van pár ismerősöm akik sajnos kevésbé vevők ezekre a bohóckodásokra.

Nem vagyok olyan kislány már, de szerintem kell az élethez egyfajta "spontán bohóckodás", amitől kicsit élvezetesebb. Kár, hogy mások szemében én is csak egy unalmas és sótlan lány vagyok, pedig ha tudnák hogy bennem van, csak kellene valaki aki kihozza belőlem.

2014. szept. 26. 22:48
 5/7 Kurtz Bickle ***** válasza:

Igen. Minél idősebb az ember, annál nehezebb levetnie magáról azt, amit rászórt az élet - vagyis inkább a tapasztalatain keresztül saját maga.

Szerintem is fontos a "spontán bohóckodás". Mi lenne, ha ezt a feladatot is ezen keresztül próbálnád megoldani? Ne tervezgess, ne görcsölj ezen, de ha adódik egy olyan pillanat, akkor ragadd meg, és ismerkedj! Ennél jobbat nem tudok mondani. :-)

2014. szept. 26. 22:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Néha tényleg csak ilyen apró löketekre van szükségem.

Csak néha én is elfáradok, mintha nem éreznék semmit, mintha nem kellene semmi. De meg kellene próbálnom hogyan lehet szinten tartani, sőt, felszabadítani magamban/magamból ezt a bújkáló vidámságot. :)

2014. szept. 26. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én megtaláltam az én "olyan személyemet" akiről te írtál.

Szeret, szeretem és még sem lehetünk együtt, még kvázi sem.

Teljesen őszintén fogalmazva egy szeretői távkapcsolatban élünk, csal lelki vonalon. De nagyon kell az embernek egy ilyen személy.

2014. okt. 27. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!