(Informatikai) üzleti szolgáltató központban, SSC-ben dolgozók, jellemzően business analystok, sales analystok mennyit keresnek? Melyik cégnél, milyen dolgozni? Fizu (nettó/bruttó), juttatási csomagok milyenek? (. )
Hajjajj. Köszönöm szépen! Akkor kezdőként (vagyis van már cirka 1 éves irodai jellegű tapasztalatom, de nem SSC-ben) szted mennyi bruttó pénzzel számolhatok?
(Lájkoltam a bejegyzéseidet - nagyon sokat segítettél már velük!) ;)
Kedves 4/Negyedik :)
KÖSZIII, szuper ez az oldal! HASZNOS-KATT repült ;)
Az első válaszoló és sajnos sokak hozzáállására jó példa, hogy "előrelépés" alatt csak "vezetésre" tud gondolni. Előrelépés az is, ha valamiben specializálódsz, a kezdeti darálás helyett komplexebb feladatot végzel. Ehhez aztán egyáltalán nem szükséges hogy másokkal hatékonyan jópofizz.
Túlóra? A tehetségtelenek hobbija, semmi szükség rá, nem fogsz érte többet keresni... (A "mértékkel ebédelésen" azért fogtam a fejemet... a Munka Törvénykönyvében pontosan rögzítve van az ebédidő, ahogy minden munkaszerződésben. Aki ettől önkéntesen eltér, pláne a CÉG javára, az nem normális.) ...és "előléptetni" is akkor fognak, ha megfelelsz a megadott feltételeknek, vagyis jelentkezel egy belső álláshirdetésre.
Egyébként elég korrekt munkahelyekről van szó, már csak méretükből fakadóan sem tehetik meg, hogy túl sok ponton megszegjék az előírásokat, a fizu meg annyi amennyi, sajnos még mindig ilyen helyeken lehet a legtöbbet keresni Magyarországon.
Hogy mennyire éri meg? Ha én előre, diplomázás táján pontosan tudom, hogy ilyen lehetőségek vannak, vagyis, ezek A Lehetőségek, mindent megteszek, hogy minél előbb bekerüljek, és pár évet le is húzzak valamelyiknél Túlóra, kiégés szóba sem jöhet, de nincs is rá szükség, ha elvégzed amit kell, pontosabban, napi 8 órában végzed, amit kell, esélyed sincs arra, hogy kirugjanak. Láttam, hogy a leghülyébbekkel is milyen nehezen teszik ezt meg. Néhány évre tökéletes, amíg az ember pénzt gyűjt és továbbképzi magát, befektet, stb. Totálisan mást gondolok erről, mint az első válaszadó, nem az ég ki, aki "csak a pénzért" csinálja, hanem az, akinek nincsenek egyéb tervei, projektjei amibe beleforgatná az itt megszerzett relatíve sok pénzt, kihasználná a relatíve könnyen kiépíthető kapcsolatrendszert stb. Szóval, végső soron, azok égnek ki, akik "nem csak a pénzért", hanem "csak a munkáért" ülnek a nyomorult, légkondis, forgószékes, üveg-beton kóterekben. Szorri de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!