Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért gáz, hogy a pasim "kockafej"?
Trükkös kérdésfeltevés, de nyilván te vagy a "kocka", és most ilyen módon próbálsz véleményt kicsikarni anélkül, hogy a torkodnak ugranának.
Még mindig úgy van, ahogy korábban is. Nem gáz, ha valaki ilyesmivel foglalkozik, csak foglalkozzon mással is, tudjon másról is beszélni stb.
Ha esetleg netalántán mégis valós a helyzet, és ilyen ember barátnője vagy, akkor a legkegyetlenebb bosszú ilyen csipkelődésre az lehet, ha felhívod a barátnőid figyelmét arra, hogy a gyerek mennyit fog keresni informatikusként. Na, akkor majd rögtön befogják a szájukat.
Sosem érdekelte az anyagi vonzata, engem sem, tudom, hogy nem kicsi összeg, ő jobban szeret alkotni, barkácsolásban ügyetlen szerinte (szerintem nem) és itt ki tudja élni magát. Egyébként mutatott projekteket és nekem tetszenek. Csak bosszant, hogy neki ugrottak. Pedig csak akkor beszél róla, ha tényleg kérdezik, sportol, bulizik, velem van, jobb nem is lehetne.
És nem így akarok kérdést kicsikarni csak tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!