Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy "kockafej" pasit hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy "kockafej" pasit hogyan lehet lerázni?

Figyelt kérdés
Arra a típusra gondolok akik (bocsi hogy ezt írom) de tipikusan elvont, szemüveges, pattanásos, kövér emberek. (Nem kell olyan válasz hogy milyen egy beképzelt p*csa vagyok, vagy hogy esélyt kell adni mindenkinek) hanem hasznos választ szeretnék. Múltkor is sorba állok egy áruházban, és odajön egy biztonsági őr aki sztem életében nem volt még nővel, és elkezdi bámulni a melleimet és lökni a dumát hogy milyen jó dolgokat vettem....Hogyan kell lekoptatni az ilyen kéretlen embereket?
2011. jún. 3. 18:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha ők ilyen bunkók, akkor neked sem kell udvariasnak lenni. Nyugodtan zavard el, azzal, hogy törődjön a maga dolgával.
2011. jún. 3. 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
pedig a biztonsági őr,megvéd erős alfahím típus bmw-vel nagy házzal,fuxokkal,tuti parti ne hagyd ki máskor,gengszterfőnök!
2011. jún. 3. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Az ilyen kérdések veszik el mindig az életkedvemet, pedig nem is vagyok olyan, mint amit a kérdező leírt. Remek példája az előítéletnek.
2011. jún. 3. 18:06
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
hogy kockafejed van, te szemét húzzál el
2011. jún. 3. 18:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Áhh ez nem gegszterfőnök volt az tuti :D Sztem még bicajra sem volt jogsija, annyira szerencsétlen kinézetű volt...Egyszerűen a hideg ráz mikor így elkezdenek nyomulni. Kínomban nem is tudtam mit csinálni csak ráztam a fejem hogy "aha" és pillantgattam ide-oda.
2011. jún. 3. 18:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

ennek mi köze a kockafejekhez?

volt egy fickó, aki erőszakosan rád nyomult!

miért nem kérdezted meg, hogy: nem hagyna békén? egyáltalán nem vagyok magára kiváncsi!

vagy: nincs dolga?

ha igazán ki akarsz vele b*szni, akkor vásárlók könyve, a pénztárnál sorbanállás közben a xy biztonsági őr ajánlatot tett nekem

első oldal a tied, ne hagyd náluk

a bizt őr jövőhéten már nem lesz ott

de nem kell kib*szni senkivel, nagy ma a munkanélküliség

2011. jún. 3. 18:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Most akkor kockafej vagy biztonsági őr, mert ez nálam nem egyet jelent!

Amúgy, már bocsi de egy nőnek az ilyen helyzeteket kell tudni kezelni!

Én pl. soha nem küldök el senkit otrombán, mert ugyan olyan érző lény még akkor is, ha nem olyan szépséges!

2011. jún. 3. 18:49
 8/11 anonim válasza:

Azért aranyosak vagytok hogy küéön megkért titeket hogy ne ribancozzátok ....erre persze hogy azt teszitek -.-" ...szánalmasak vagytok

Egyébként meg ne mondja már senki se hogy meglát egy bányarémet az utcán, és rögtön beleszerettél ....

Igenis bármilyen csúnya vagy , akkor is vannak előítéleteid, ha meg nincsenek akkor valami óriási csodabogár lehetsz.

Másrészt adj egy esélyt az emberkéknek, hogy megismerjenek, ha meg nagyon unszimpatikusak, egyszerűen szólj be nekik, vagy mond hogy van pasid/csajod, és meg is van oldódva a probléma :)

2011. jún. 3. 20:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó te nagyon hülye vagy, nem veszed észre, hogy totál ellentétes dolgokat írsz!!! PFF, aki itt szánalamas az csakis Te vagy! De sebaj, ezt már megszoktuk, hisz ilyenekkel van tele a világ!
2011. jún. 3. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Közöld vele, hogy utálod a WoW-ot, nem tudod, mi az a LoL, és nem láttad a star warst.

Esetleg érett ember módjára odébbállsz szépen, és meghagyod neki a jó napját, ha meg komolyabb érdeklődő akad, akkor szépen megmondod neki, hogy bocs, de ez nem fog menni.

2011. jún. 4. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!