Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy "kockafej" pasit hogyan lehet lerázni?
ennek mi köze a kockafejekhez?
volt egy fickó, aki erőszakosan rád nyomult!
miért nem kérdezted meg, hogy: nem hagyna békén? egyáltalán nem vagyok magára kiváncsi!
vagy: nincs dolga?
ha igazán ki akarsz vele b*szni, akkor vásárlók könyve, a pénztárnál sorbanállás közben a xy biztonsági őr ajánlatot tett nekem
első oldal a tied, ne hagyd náluk
a bizt őr jövőhéten már nem lesz ott
de nem kell kib*szni senkivel, nagy ma a munkanélküliség
Most akkor kockafej vagy biztonsági őr, mert ez nálam nem egyet jelent!
Amúgy, már bocsi de egy nőnek az ilyen helyzeteket kell tudni kezelni!
Én pl. soha nem küldök el senkit otrombán, mert ugyan olyan érző lény még akkor is, ha nem olyan szépséges!
Azért aranyosak vagytok hogy küéön megkért titeket hogy ne ribancozzátok ....erre persze hogy azt teszitek -.-" ...szánalmasak vagytok
Egyébként meg ne mondja már senki se hogy meglát egy bányarémet az utcán, és rögtön beleszerettél ....
Igenis bármilyen csúnya vagy , akkor is vannak előítéleteid, ha meg nincsenek akkor valami óriási csodabogár lehetsz.
Másrészt adj egy esélyt az emberkéknek, hogy megismerjenek, ha meg nagyon unszimpatikusak, egyszerűen szólj be nekik, vagy mond hogy van pasid/csajod, és meg is van oldódva a probléma :)
Közöld vele, hogy utálod a WoW-ot, nem tudod, mi az a LoL, és nem láttad a star warst.
Esetleg érett ember módjára odébbállsz szépen, és meghagyod neki a jó napját, ha meg komolyabb érdeklődő akad, akkor szépen megmondod neki, hogy bocs, de ez nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!