Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem már, hogy barátom túl gyerekes hozzám. Mit tegyek?
akkor ha úgy érzed, már mindent megpróbáltál, nem értem, mire vársz. Látod, h nem változik hosszabb távon semmi. Innentől két döntésed lehet. Összeszorítod a fogad, szenvedsz és vele maradsz.
Vagy veszel egy mély levegőt és kidobod a csába.
Ugyan ez volt nálunk is. Mivel ő benne van egy csapatban, akik folyamatosan utaznak (külföldre is), mindig ment. Engem 500 méterre a háztól nem engedett el, ha a szüleimmel mentem el meglátogatni a nagymamámat, már féltékeny volt. Volt olyan hogy el sem mentem a nagyimat meglátogatni mert a drága féltékeny volt és kidobta a cirkuszt. A nagymamámra !!!
Szünetet kértem. Több mint 8 hónapig voltunk együtt, de nekem ez is elég volt ahhoz hogy megelégeljem.
Fiatal vagy, éld az életed. Bőven lesz még időd megtalálni a magadhoz való fiút, aki bízik benned, szeret, és nem fog eltiltani a barátaidtól. :)
Kár mentegetned. Ha csak beszél róla, de nem teszi, az kb ugyanúgy a nullával egyenlő.
Mit akarsz még tenni? Elmondtad neki többször. Mégsem történik semmi.
Kényszeríteni nem tudod, szal felesleges erőlködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!