Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem már, hogy barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SSells kérdése:

Úgy érzem már, hogy barátom túl gyerekes hozzám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Soha nem érti meg azt amit mondok, nagyon önző, kb mindig csak a saját javát akarja, amikor egy kapcsolatban a lényeg hogy egymás javait keressük. Én mindig próbálok úgy csinálni, hogy neki jó legyen, de ő semmit sem tesz azért hogy nekem jó legyen. Bulizni akar, szórakozni, ismeretségeket kötni. Én nagyon szeretem őt és mindent megteszek azért hogy jó legyen neki, de amikor nekem már minden szar akkor már azért elvárnám ugyanezt tőle is. 10 hónapja vagyunk együtt és mindig azon hisztizik hogy ő nem mehet bulizni piálni bandázni stb..nem tiltom semmitől csak kéréseim voltak/vannak hozzá de ezen felül hogy én engedem kb mindenhova, ő még a legjobb barátnőmmel sem enged mert hogy félt meg hogy mert utálja..mit tegyek?

2014. szept. 24. 11:56
1 2
 11/16 Költőnő? ***** válasza:

akkor ha úgy érzed, már mindent megpróbáltál, nem értem, mire vársz. Látod, h nem változik hosszabb távon semmi. Innentől két döntésed lehet. Összeszorítod a fogad, szenvedsz és vele maradsz.

Vagy veszel egy mély levegőt és kidobod a csába.

2014. szept. 24. 16:37
 12/16 A kérdező kommentje:
A kettő között lenne valahogy jó mert érzem hogy még van remény hogy megváltozzon csak nem tudom hogy milyen lehetőségeim vannak ezek után, nem tudom mit tegyek hogy ő is tegyen végre valamit a kapcsolatért. Én azt utolsó filléremet is arra teszem félre hogy találkozzunk. És nem tudom már hogy mit csináljak hogy benne is észrevegyem azt az igyekezetet amit én teszek meg érte.
2014. szept. 24. 17:25
 13/16 Költőnő? ***** válasza:
de nem lesz, ezt kell h megértsd. Nem egyformán fontos nektek ez a kapcsolat és a másik. Innentől halott a projekt
2014. szept. 24. 17:30
 14/16 A kérdező kommentje:
DE tényleg amikor szakításra került a sor visszakönyörögte magát mert szeret csak nem értem akkor miért csinálja ezt. Nem akar elveszíteni meg nem csajozós típus szóval ilyen nemhiszem hogy van a háttérben csak nem tudom hogy lehetne megegyezni hogy mindkettőnknek jó legyen. Ő is kiemelte hogy valahogy megoldjuk mert szeretjük egymást de nem látom hogy ő akarna tenni azért hogy ez működjön de amikor előjön a téma akkor mindig mondja de utána semmi és ezért nem tudom hogy hogyan keltsem fel rá a figyelmét hogy mostmár csinálnia kéne valamit.
2014. szept. 24. 17:36
 15/16 anonim válasza:

Ugyan ez volt nálunk is. Mivel ő benne van egy csapatban, akik folyamatosan utaznak (külföldre is), mindig ment. Engem 500 méterre a háztól nem engedett el, ha a szüleimmel mentem el meglátogatni a nagymamámat, már féltékeny volt. Volt olyan hogy el sem mentem a nagyimat meglátogatni mert a drága féltékeny volt és kidobta a cirkuszt. A nagymamámra !!!

Szünetet kértem. Több mint 8 hónapig voltunk együtt, de nekem ez is elég volt ahhoz hogy megelégeljem.

Fiatal vagy, éld az életed. Bőven lesz még időd megtalálni a magadhoz való fiút, aki bízik benned, szeret, és nem fog eltiltani a barátaidtól. :)

2014. szept. 25. 13:43
 16/16 Költőnő? ***** válasza:

Kár mentegetned. Ha csak beszél róla, de nem teszi, az kb ugyanúgy a nullával egyenlő.

Mit akarsz még tenni? Elmondtad neki többször. Mégsem történik semmi.

Kényszeríteni nem tudod, szal felesleges erőlködni.

2014. szept. 25. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!