Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges így beleszeretni valakibe?
Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy olasz lánnyal, rengeteget beszélünk együtt, pl tegnap este is több mint 6 és fél órát beszéltünk skypon, sok bennünk a közös és szinte bármiről el tudunk beszélgetni, és általában ugyan azt gondoljuk a dolgokról. Lehetséges az hogy ennyi beszélgetés után, de fizikai találkozás nélkül beleszerettem? Este elalvás előtt ő jár a fejemben reggel mikor felkelel első gondolatom mindig róla szól és nap közben is ha nem tudunk beszélni szinte mindig ő jár a fejemben. Úgy érzem megvan benne minden ami az eddigi barátnőimből hiányzott. Ha lenne rá lehetőségem, szinte gondolkodás nélkül azonnal elköltöznék Nápolyba :)2014. szept. 22. 13:09
11/14 anonim válasza:
Ha lett volna foga, akkor oké lett volna? Azért egy ilyen feltűnő külső hiba látszik egy fotón, nemhogy skyp-on.
12/14 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem hogy webcamot használunk mindketten, így azt a lehetőséget, hogy nem az akinek mondja magát ki lehet húzni a listáról. És amennyire én láttam az összes foga is megvan, de majd ma este rákérdezek :D
2014. szept. 22. 13:55
13/14 anonim válasza:
egyáltalán nem láttam róla képet.:) sokat gondolkodtam, és rájöttem hogy mennyire kicsinyes dolog lenne ha a fogai hiánya miatt eldobnám. 2 éve együtt vagyunk.:)
14/14 anonim válasza:
Ugyan ez volt velem és barátommal is,egy hónapig beszéltünk Facebookon,aztán találkoztunk csak.De úgy éreztem,tényleg szerelmes vagyok,egész nap ő járt a fejemben,és ez fordítva is így volt.Most már együtt vagyunk,de sajnos távkapcsolat,és heti 1× látjuk egymást. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!