Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezhet olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezhet olyan, hogy valakibe képtelenség beleszeretni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az adott ember ápolt, figyel a külsejére, nem buta vagy ilyesmi, de mégis valahogy nem tud vele senki szerelembe esni. Valami olyasmire gondolok, mint hogy feromonok és hormonok tekintetében alkalmatlan az ilyesfajta érzések kiváltására.

2013. szept. 12. 01:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem megfelelő embernél akarta elérni a szerelmet ennyi a többi hülyeség
2013. szept. 12. 01:58
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem létezik ilyen
2013. szept. 12. 01:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Érdekes felvetés, de szerintem nem. A feromonok pont arra vannak kitalálva, hogy felkeltsd valaki érdeklődését ( jó most azért eléggé leegyszerűsítettem). Szerintem a szervezet nem tudja ilyen formában megakadályozni, hogy valaki párt találjon. Az evolúció elintézte, hogy egy faj szaporodjon, bármi is történjen.

Ha attól félsz, hogy nem lesz párod, akkor gondold át, hogy mi lehet a baj a viselkedéseddel/ szokásaiddal. Ha szerinted nincs olyan, mai taszítaná az embereket, akkor a környezetben is benne lehet a hiba.

2013. szept. 12. 01:59
 4/11 A kérdező kommentje:

Szerintem azért lehet ebben némi igazság.

Olvastam róla, hogy a párok és a nagyon közeli barátok hasnyálmirigye közel azonos méretű szokott lenni (boncolásoknál figyelték meg). Meg aztán ott van az a jelenség is, hogy más országból jötteknél az a lány, aki itteni szemmel szépnek számít, abszolút nem üti meg a mércét. Persze mondhatjuk, hogy a kulturális különbségek a döntőek, de nekem ez nem tűnik helytállónak.

2013. szept. 12. 02:07
 5/11 anonim ***** válasza:

ez nem a feromonok miatt történik legtöbbször.

az adott személy nem tudja tartani a kontrollt a másik felett,ezért folyamatosan alárendelt szerepbe kerül.

ezt meg a csajok nem kamázzák.

2013. szept. 12. 02:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

utolsó válaszolónak igazat adok.

gondoljunk azokra az emberekre, akik a neten ismerkednek. és még inkább azokra, akik neten keresztül estek szerelembe (mert hogy létezik ilyen)...

szerintem is inkább a viselkedéstől és a helyzetkezeléstől függ.

2013. szept. 12. 03:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem létezik.
2013. szept. 12. 04:31
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Létezik, de nem a hormonok miatt, hanem azért, mert a nők csak külsőre mennek, így képtelenek beleszeretni a csúnya férfiakba.
2013. szept. 12. 08:23
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Mivel a szerelem nem más mint szexuális vonzódás, így rondákba nem lehet beleszeretni. Én 5x voltam életemben szerelmes, mindegyik csaj jó külsejű volt, mások szerint is.
2013. szept. 12. 10:42
 10/11 anonim ***** válasza:

9. Ja, csak kinek mi ronda. Hidd el, van olyan lány, akiről azt sem gondoltam volna, hogy egyszer palija lesz, ehhez képest full szerelmesek. Voltak viták, de nem tudtak egymás nélkül meglenni, ergo a pali is vonzódik a csajhoz. Pedig 160 cm-hez megvan 80 kg kb...Jah, a pasi sokkal jobb, mint a csaj. Már 3 éve együtt vannak kb.

Egyébként szerintem létezhet, mert én olyan vagyok. Engem nem lehet szeretni...

Mondjuk tényleg, én neten beleszerettem valakibe, és élőben még jobbnak találom...na de mégis évekig csak netről ismertem o.O

18/L

2013. szept. 12. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!