Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék így másba beleszeretni?
1:
Nincs értelme abból ahogy hozzám viszonyul teljesen nyilvánvaló hogy nem szeretne tőlem semmit. Ő viszont biztosan látja rajtam hogy oda vagyok érte. Nyíltan nem fogom neki elmondani, mert félek a kudarctól.
2 Duma, ha valban akarnál tőle bármit is, akkor lépnél felé.
De ne csodálkozz azon ha megunta a vele való játszadozásodat. Felnőtt embernek nem okoz nehézséget, hogy egyenes legyen a másik emberrel.
Egyetlen ember nem játékszere a másik embernek.
3: Tudom hogy ezt kéne tennem, de nem megy. Nem tudok továbblépni rajta, éppen ez a problémám.
4: Akarok tőle valamit, és léptem is felé, de mivel teljesen elzárkózott a közeledésemtől nem fogok nyíltan elé állni a dologgal, mert egyértelmű a kimenetele. Így megkímélem őt is egy kínos helyzettől, meg magamat egy nagy égéstől. Meg attól tartok ezután már beszélgetni sem tudnék vele ugyanúgy mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!