Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyünk hosszú távon? N22, F43
mi is majdnem ennyi idősek vagyunk, szintén egy gyerekkel, úgy h én se akarok, ha ő is akarja, biztos együttmaradtok
mi 2 éve vagyunk együtt
Ez nagyrészt csak tőled függ. Te még változhatsz, meggondolhatod magad, megkettyenhet a biológiai órád. Stb...
Mi 6 éve vagyunk együtt. Neki van egy fia. 25N, 42F
A gyerekkel úgy vagyunk, hogy ha az anyagiak engedik, akkor majd a távolabbi jövőben. Ha az anyagiak nem engedik, akkor sosem. Én most még egyáltalán nem akarok.
A kezdetekkor a párom nagyon félt, hogy mi lesz, ha meggondolom magam, ha beleszeretek egy fiatalabba. Benne van a pakliban, mit az is, hogy Ő talál egy komoly, normális korabelit és otthagy engem a kis csitrit.
Sok múlik a tolerancián, bizalmon, őszinteségen és kommunikáción.
Azt nem tudom, mi meddig leszünk együtt. De annyit elmondhatok: a veszekedéseink nem a korkülönbségből adódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!