Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyünk hosszú távon? N22, F43

Figyelt kérdés
Tudom, nagy a korkülönbség, de én nagyon megszerettem. Megtaláltam benne, amit keresek egy élettársban. Neki van már gyereke, ez nem zavar engem, az sem, ha ő nem akar, mert őszintén én sem akarok annyira. Most jól megvagyunk, hát mivel elég zsúfolt mindkettőnk élete, hétvégeken találkozunk, akkor általában másfél- két napot vagyunk együtt. Szexuálisan is minden oké. Szerintetek van esélyem, hogy vele maradjak?

2014. szept. 21. 19:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%
NINCS!!!!!!
2014. szept. 21. 19:53
 2/19 Sulek Péter ***** válasza:
hali nekem az a véleményem ha csak a kor a baj de a többi semmi és jól elvagytok :) akkor legyetek boldogok :)
 3/19 anonim ***** válasza:

mi is majdnem ennyi idősek vagyunk, szintén egy gyerekkel, úgy h én se akarok, ha ő is akarja, biztos együttmaradtok

mi 2 éve vagyunk együtt

4/19 anonim ***** válasza:
ha szeretitek egymást, akkor igen :) de amikor te még csinosan a 30-as éveidben jársz, akkor ő már egy öregedő férfi lesz... erre készülj fel :/
 5/19 A kérdező kommentje:
Igen, mindenbe belegondoltam...persze számolni próbálok mindennel. De nagyon szeretem:)
2014. szept. 21. 20:02
 6/19 anonim ***** válasza:

Ez nagyrészt csak tőled függ. Te még változhatsz, meggondolhatod magad, megkettyenhet a biológiai órád. Stb...

Mi 6 éve vagyunk együtt. Neki van egy fia. 25N, 42F

A gyerekkel úgy vagyunk, hogy ha az anyagiak engedik, akkor majd a távolabbi jövőben. Ha az anyagiak nem engedik, akkor sosem. Én most még egyáltalán nem akarok.

A kezdetekkor a párom nagyon félt, hogy mi lesz, ha meggondolom magam, ha beleszeretek egy fiatalabba. Benne van a pakliban, mit az is, hogy Ő talál egy komoly, normális korabelit és otthagy engem a kis csitrit.

Sok múlik a tolerancián, bizalmon, őszinteségen és kommunikáción.

Azt nem tudom, mi meddig leszünk együtt. De annyit elmondhatok: a veszekedéseink nem a korkülönbségből adódnak.

2014. szept. 21. 20:03
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem van esélyetek. Ugyanúgy szétmehetnétek, ha 3 év lenne köztetek, mint így. Én úgy vélem, nem ezen múlik. Sokkal inkább számít az, hogy legyen közös érdeklődésetek, és hasonlóan gondolkodjatok a jövőt illetően. Nálunk is hasonló a felállás, mint nálatok, csak mi sokkal ritkábban tudunk találkozni, mert még távolság is van köztünk néhány hónapig, amíg hozzá nem költözök. Illetve neki is van egy gyereke, viszont ő még szeretne is. Én eddig nem voltam benne biztos, hogy akarok, pláne nem mostanában, viszont annyira jó apa, hogy ha mást nem, azt tudom, hogy egy ilyen embernek szívesen szülnék egyszer, és ha nem ő lesz a gyerekem apja, nagyon nehéz lesz hozzá hasonló csodálatos férfit találni a későbbiekben. Én a helyedben maradnék, és meglátnám, hogy alakul.
2014. szept. 21. 20:04
 8/19 anonim ***** válasza:
62%
Hú szerintem nem. """Kétszer annyi idős mint Te. Gondolj bele, mikor Te aktív 40-es leszel, ő már javába 80"""
2014. szept. 21. 20:04
 9/19 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, a 6-ossal is egyet tudok érteni. Ezek a félelmek bennünk is megvannak. Ő tart tőle, hogy fiatalabbat keresek, én attól, hogy ő idősebbet, egy "anyatípust". Ez az egy feszültségforrás van, amit a korkülönbség okoz. Egyébként ha van vita (szerencsére ritka), az teljesen másmiatt van.
2014. szept. 21. 20:05
 10/19 anonim ***** válasza:
78%
8: te hanyas voltál matekból? Az egy dolog, hogy most 2x annyi idős, mint ő, de ő is évenként öregszik. Nem tudom, hogy jött ki neked ez a számolás.
2014. szept. 21. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!