Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt csak én fújom fel vagy tényleg van okom arra gondolni, hogy netán mással van?
tegnap mondta
hogy ma megyen az orvoshoz Debrecenbe. Ma 8:11-kor írja, hogy most megy a
buszhoz ,de 8:37-kor is ezt írta hogy
"most megyek a buszhoz". Kérdeztem
tőle mikorra ér be? 8:48-kor írta,hogy
már bent van és várja a sorát . S
kérdeztem tőle," hogy akkor ez most
hogy van nem értem. Az előbb azt
irtad most mész a buszhoz most meg
már a sorod várod?: Ennek több mint
egy órája és nem írt azóta.
Neten megnéztem 8: 13-kor indul
neki a busza és 8:44-re van bent.
Utána meg csak 9:14-kor indul a busz
és 9:45-re ér Debrecenbe.
Félek hogy hazudik és netán azzal a lánnyal talizik aki miatt problémák vannak.
"Megyen..." :)
Amúgy kedves kérdező, ha nem válaszol a pasi a konkrét kérdésre, titkol valamit. 99,999...% Tapasztalat sajnos. :(
Hopp, most nem értelek. Te tényleg percre pontosan követed a párod napirendjét és nyomozol utána? Erre okod is van, vagy csak ilyen típus vagy?
Mert így első olvasásra és a háttér ismeret nélkül, szerintem túlzásba viszed.
Nekem is gyanús lenne. De lehet, hogy csak szimplán lekéste (magamat ismerve :D).
Időpontra megy? Vagy beteg?
- Hé, paraszt, melyik út megyen Budára?
- Megyen?? És még én vagyyok a paraszt?
8:44re beért, 48kor pedig odaért az orvoshoz,amennyiben az orvos 4percre van a buszmegállótól :)
problem?
beszéltünk neten,aztán felhívott és azt mondta elírta,mert 8:14-et akart írni nem 9:14-et . Mind a két időpontban indul járata. Időpontra ment 9-re.
De ennek ő nagyobb feneket kérit mint én mert azóta veszekszünk.
Ha vkir érdekel hogy okkal vagy ok nélkül vagyok féltékeny annak privátban elmesélem a sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!