Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai Házasság lenne?
Figyelt kérdés
2015. Tavaszán töltjük a 18-at a barátnőmmel, 2 éve vagyunk együtt,nagyon szeretjük egymást. Nem volt másunk egymáson kívül. Tavasszal vagy nyáron össze szeretnénk házasodni, egyenlőre szülők még nem tudnak róla, de a bátyám és a testvérem nővére is azt mondja még korai lenne. Szerintetek is? Ez nem fog befolyásolni minket a döntésben csak érdekelne mások véleménye is. Később majd biztos állással,megélhetéssel gyereket is szeretnénk.2014. szept. 10. 18:40
11/13 anonim válasza:
Ez cuki! :) De szerintem akkor is várjatok vele, mert higgyétek el, korai! :)
12/13 anonim válasza:
Szerintem ha mindketten erre vágytok, akkor hajrá. DE! Mielőtt döntést hoztok róla, üljetek össze és nagyon komolyan beszélgessetek el majd erről egymással, hogy mivel jár, hogy kinek mik a tervei, elvárásai stb. Ha minden klappol, vágjatok bele. DE jól gondoljátok meg, mert életre szóló döntés.
13/13 anonim válasza:
Én 19 vagyok a barátom 22. 3 éve vagyunk együtt, elsők vagyunk egymásnak tehát közel vagyunk a helyzetetekhez. Szerintem ez nagyon korai, nem azért mert annyi idősek vagytok amennyi, vagy mert nem tudtok elég pénzt keresni, hanem mert ez az első tapasztalatotok, lehet nem 1 év múlva, lehet nem 2 de lassan valamelyikőtök elgondolkodik rajta, hogy milyen lehet mással? Nem azt jelenti hogy nem szeret, de ilyen fiatalon még az ember tapasztalni akar. Ha szeretitek egymást nyugodtan költözzetek össze szerintem az nagyon jó arra, hogy meglássátok tényleg jól kijösztök vagy sem. Nem kell ahhoz házasság, hogy úgy éljetek mint a házasok. Aztán ha 2 év múlva, miközben együtt laktok is úgy vélitek jöhet a házasság, higyjétek el, akkor már senki nem fogja az mondani, hogy ne tegyétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!