Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szakítás utan (kb) 2-3 hónap múlva
leszek belé szerelmes?
Nálam is volt(van?) ilyen, de úgy gondolom, hogy biztos azért, mert őt nem kaphatom vissza a szakítás után. Tehát ő az aki a legtávolabb esik. És mint tudjuk az ember olyan természet, hogy mindig az kell neki, amit nem kaphat meg.
Orvosolni talán úgy lehetne, hogy...
-visszamész hozzá
-elfelejted
-legközelebb csak olyannal jössz össze aki iránt nem csak szeretete, hanem szenvedély is érzel.
2014. szept. 10. 18:54
2/12 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy bennem van a hiba (ami persze nem biztos, hogy nem így van) köszönöm a válaszodat, próbálom elfelejteni, viszont nagyon nehéz:/
3/12 anonim válasza:
Férfi vagy nő vagy kedves kérdező? Úgy érzed amíg a kapcsolatotok tartott nem szeretted annyira, mint most? Miért honnét tudod, hogy amit most érzel az szerelem? Hogy lehetsz szakítás után szerelmes belé? Engem főleg ez érdekelne. Tartjátok valamilyen szinten kapcsolatot? (beszélgettek még, esetleg összefuttok még) Nem feltétlenül az elfelejtésre kéne egyből rákoncentrálnod Kedves Kérdező!
2014. szept. 14. 18:07
4/12 anonim válasza:
Szerintem sem feltétlenül kell egyből az elfelejtésre gondolnod! Azt írod nem voltál belé szerelmes a kapcsolat alatt, szerintem pedig az lehettél csak olyan természetes lehetett neked ez az érzés, amíg el nem jutott a tudatodig, hogy talán soha nem érezheted iránta ezt az érzést szabadon, fájdalom nélkül. Ha tényleg úgy érzed, hogy szerelmes vagy belé, próbáld visszaszerezni Őt! Főleg ha tudod, hogy még Ő is érez irántad valamit. Mennyi ideig voltatok együtt? Ha nincs kilátásban nála senki komoly érdeklődő, miért hagynád elúszni a szerelmed? Orvosolni csak úgy tudod, ha teszel azért ami most piszkálja a lelkivilágod, hisz amit meg sem próbálsz, azt soha nem is tudod meg mi lehet belőle! (remélem érted!) Én a helyedben megpróbálnám visszahódítani a volt párom, főleg ha rájöttem, hogy egy balek vagyok! :)
2014. szept. 14. 19:01
5/12 anonim válasza:
Nálam is ez volt! Mi a 2. évig egyfolytában szakítottunk. Nem éreztem azt hogy szerelmes lennék a barátnőmbe. az utolsó szakításunkkor 5 hónapig voltunk külön. Őt nagyon megviselte, én meg folyton folyvást más lányokkal találkozgattam, kerestem az érzést, ez az első 2-3 max 4 hónapig lendületet adott, de egy lánnyal sem volt az igazi még a találkozgatás sem. Mindig Őt kerestem bennük, aztán jött a begubózás, sírás, régi képek elő éjjelenként alvás helyett. Tudtam hogy nincs kilátásban senkije és megkerestem, persze elutasított, ami bökte is a csőrömet. Nem értettem miért utasít el, amikor nem rég még Ő gyászolt minket. De kitartó voltam. Újra elkezdtünk beszélgetni először csak neten, próbáltam visszaszerezni Őt mint barát. Megértő volt velem, felfogta ő is hogy ezt az érzést nekem is átkellett élnem, hogy rájöjjek szerelmes voltam belé mindvégig, csak természetesnek vettem hogy mindig ott van mellettem. Mostanra már nem hogy újra öszejöttünk de már 1 éve a mennyasszonyom és jővő nyáron elveszem feleségül.
2014. szept. 14. 19:25
6/12 A kérdező kommentje:
3. Kommentelö: Férfi vagyok. Onnan tudom, hogy szerelmes vagyok, hogy fáj, hogy nincs velem, kimondhatatlanul hiányzik, 24 órából csak akkor nem gondolok rá mikor alszom, ha véletlenül össze futunk megolondulok, hogy nem érhetek hozzá, nem csókolhatom meg, még csak egy ölelés is kizárt. Sajnos nem tudom vissa szerezbi, összejött mással
7/12 A kérdező kommentje:
5. Kommentelő, köszönöm válaszodat, sajnos össze jött mással, mostmar biztos, hogy balek vagyok :-/ :-)
8/12 A kérdező kommentje:
9/12 A kérdező kommentje:
5. Kommentelő, megteszek érte amit csak tudok. Köszönöm a válaszodat, es gratulálok, vigyázz rá!:)
10/12 anonim válasza:
5. kommentelő vagyok:
mennyi ideig voltatok együtt, hogy ő már talált is mást a helyedre? Gondolom a szakítás akkor 2-3 hónapja lehetett. Te léptél ki belőle vagy a volt párod. Ezeket azért kérdem, mert ha te léptél ki belőle, akkor ő hiúságból (vagy hogy féltékennyé tegyen téged) jöhetett össze az utóddal. Itt még nem biztos, hogy minden veszve van... ennyi idő alatt még a szerelem sem alakulhatott ki köztük. :) Fel a fejjel kérdező!
2014. szept. 15. 22:47
Kapcsolódó kérdések: