Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Reménykedjek még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménykedjek még?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 29 éves fiú vagyok, a barátnőm (aki szombat óta sajnos csak a volt barátnőm) 21 éves. Május végén jöttünk össze, előtte nem ismertük egymást. Az első 2 hónapban minden nagyon jó volt, legalábbis nekem úgy tűnt. Sokat találkoztunk, együtt aludtunk, amikor pedig nem voltunk együtt, akkor is egész nap beszéltünk írásban. Tényleg nagyon jól megvoltunk, nagyon kedves, odaadó volt, én tényleg úgy éreztem és láttam rajta, hogy szeret. Az elején néha szóba jöttek az érzések, mindig azt mondta, hogy nagyon nehezen lesz szerelmes, de velem úgy érzi sikerülni fog, már ez is nagy szó nála, hogy ennyi idő után ezt érzi, amit érez irántam. Körülbelül 1 hónapja voltunk együtt, akkor már ki is mondta, nem csak mutatta. Aztán körülbelül 5 hete, egyik pillanatról a másikra megváltozott, már nem igényelte annyira a társaságom, nem mondta, hogy szeret és szinte semmi ilyesmi. Ez így ment 1 hétig, akkor leültünk megbeszélni a dolgokat, megbeszéltük ki miken változtasson (apróbb szokások voltak ezek inkább) és, hogy minden rendben lesz, csak ne sürgessem, ő már az elején is mondta, hogy nehezen lesz szerelmes. Miután ezeket a dolgokat megbeszéltük, kb 1-2 hétig minden rendben is volt, aztán még rosszabb lett. Már nem csókolhattam meg, nem feküdt le velem, mert nem kívánta. Sokkal kevesebbet beszéltünk, ha írásban beszéltünk, sokkal lassabban reagált, kevesebbet, és nem igazán olyan dolgokat, mint amilyeneket régen. Közben elmentünk 3 napra nyaralni is, ott sem történt köztünk semmi (hozzá tartozik, hogy fel volt fázva), de körülbelül annyi közünk volt egymáshoz, hogy megfogta a kezem és odajött néha puszit adni és átölelni. Most szombathoz egy hete együtt aludtunk, én próbálkoztam, de megint sem egy csók, se semmi...ezen kicsit már felkaptam a vizet, hogy olyanok vagyunk, mint valami barátok....másnap délelőtt szóba jött, és mondta, hogy azért ilyen velem, mert nem érzi azt, hogy szerelmes lenne belém...tudja, hogy nekem ez így rossz, de nem tud velem másmilyen lenni, ha szeretném és nem tudom ezt így elfogadni, akkor szakítsunk. Hozzátette, hogy ő nem akarja, hogy vége legyen, a szerelem neki annyira nem számít, csak ne vitázzunk és érezzük jól magunkat együtt. Én mondtam neki, hogy várjunk még, igyekszem még ennél is türelmesebb lenni, hozzuk rendbe, ne veszekedjünk. Nekem múlt hét hétfőn el kellett mennem Pestre, ott voltam egész héten. A hét elején még minden nap írt, többször is, én viszont magamtól sosem. Írta, hogy vasárnap menjünk el kirándulni, még közös programokat tervezett. Csütörtökön délután hazajöttem, volt róla szó, hogy lehet, hogy találkozunk, miután végez a barátnőjénél (névnapja volt a barátnőjének). Végülis nem találkoztunk, mert a barátnője nagyon beteg, ma műtik és kicsit kiborult. Pénteken délután szintén úgy volt, hogy találkozunk, de akkor meg azért nem, mert hazajött a legjobb barátja Ausztriából, és vele voltak. Este még beszéltünk telefonon, mondta, hogy szombaton találkozunk, még ott sem volt semmi konkrét előjel....aztán most szombaton délután írt, hogy nemsoká feljön hozzám...éreztem, hogy baj van, mert nem így szoktuk megbeszélni a találkozókat. Jött is, bejött az ajtón, elhozta a cuccaim és a lakáskulcsomat...és szinte már ment is volna. Mondtam neki, hogy azért ugyan annyi még férjen már bele, hogy megbeszéljük, hogy mi is ez most. Elmondta, hogy nem szeretné folytatni, mert nem szerelmes, már csak úgy néz rám, mint egy barátra, és mindkettőnknek ez lesz a legjobb. Ő nem vágyik arra, hogy átöleljen, megcsókoljon. Sajnálja, hogy így alakult és, hogy megakart változtatni. Természetesen rákérdeztem, hogy egy harmadik személy van-e a dologban, amire azt mondta, hogy nincsen senki és nem is lesz egy jó darabig, mert egyedül szeretne lenni, hogy átgondolja mit kezdjen az életével (csak részmunkaidőben dolgozik, egyelőre nem talál mást, és gondolkozik, hogy tanuljon-e, vagy kimenjen Ausztriába dolgozni decembertől). Azt mondta, hogy ő már az elején érezte, hogy nem biztos, hogy ebből szerelem lesz, mert voltak dolgok, amik zavarták és ezek egyre erősödtek. Volt időszak, amikor jobban kedvelt, de szerelmes az nem volt. Fura, mert nekem pedig nagyon is annak tűnt, ahogy szólított, amiket mondott, ahogy viselkedett velem...kérdeztem, hogy biztos-e a dolgában, azt mondta igen, bár nem volt túl meggyőző. Elvileg ő az nap reggel döntötte el, hogy így lesz a legjobb, előtte még nem volt benne biztos. Ha szeretném, pár hét múlva visszatérhetünk rá, hogy akkor is így gondolja-e, de nem hiszi, hogy akkor másképp lenne, nem szeretne reményben tartani. A sors fintora, hogy most lesz a névnapja és én a szakítás előtt pár órával vettem meg neki az ajándékot, így azt akkor oda is adtam..nem akarta elfogadni, mert, hogy ez így kellemetlen neki, de végülis elvitte. Egy könyvet kapott egyébként. A szakítás napján, este írt még annyit, hogy köszöni a könyvet, nagyon tetszik neki, eltaláltam az ízlését, és, hogy csak ezt szerette volna mondani, és tudni, hogy nem csinálok semmi butaságot. Azóta nem beszélünk, és nekem nagyon hiányzik, borzasztóan szerelmes lettem belé sajnos. :( Gondolom nincs sok esély reménykedni, nem is teszem, csak egyszerűen nem értem mi volt ez az egész, hogy változott meg benne ennyire egyik pillanatról a másikra minden. Mi a véleményetek?

2014. szept. 9. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Fuha, elolvastam az egészet, mert már az elején azt éreztem, mintha az én történetemet írta volna le egy idegen ember. Pár hónapja én is ebbe a csapdába estem bele, csak én lány vagyok és a srác szúrt ki velem. Elején minden happy volt, mondta a szebbnél-szebb szövegeket, h így szeret-úgy szeret, pár hét után már együtt is aludtunk, járkáltunk ide-oda, 2 hónap után meg valami megváltozott benne. Alig ért hozzám, kommunikációhiány, találkozások lemondása stb. Szóval szinte ugyan azok a dolgok, mint nálatok. Végül kinyögte, h elbizonytalanodott ebben az egészben, nem érzi már, h szerelmes lenne, de nem tudja mitől változott meg ez, nem én vagyok a hibás benne. OKé, mondtam neki, h akkor ne is kínozzuk egymást, legyen vége. De szakítani nem akart mondván, h "Megoldjuk!". Persze 1 hónapig se veled, se nélküled kapcsolatban voltunk ,végül nehezen de erőt vettem magamon és kimondtam, h végleg vége, inkább ne is keressen... Nagyon fájt, mert őrülten szerelmes voltam, alig akartam elhinni, h ez történt és majd beleőrültem az érzelmi kavalkádban, mert szerettem őt ,szerelmes voltam, vele akartam lenni, de értelmetlen lett volna magamat kínozni... A csajszitól az nem volt fair, h még csak szerelmes sem volt beléd és úgy már belement a kapcsolatba, mondván, h "Majd szerelmes lesz.". Ilyen nincs! Nincs olyan, h valaki idővel beleszeret a másikba a kapcsolat alatt. Vagy előtte lesz szerelmes, de ha már ez a "majd" elhangzik az eleve rossz jel. Nem is értem, h így miért mentél bele a kapcsolatban. Viszont korrekt dolog volt, h nem hazudott neked tovább és végleg lezárta, mert az én exem ha rajta múlt volna, akkor a mai napig kínoz engem, h nem akar velem, de nélkülem se lenni... Nehéz dolog, de fogd fel egy tanulságnak, h ne légy naiv, 2x gondold meg, h kit engedsz közel magadhoz, és ne sajnáld az időt, h sokáig ismerkedsz egy emberrel! Inkább tartson tovább az ismerkedés, mint egy ilyen fájdalmas kapcsolat.
2014. szept. 9. 11:32
 2/8 anonim válasza:

Szia!

Jó hosszú leírást adtál, helyesen fogalmazol és helyesen is írsz, Respect! (azért emelem ki mert sok ember itt képtelen értelmesen fogalmazni, írni (én direkt nem használok vesszőket)) Szerintem nem érdemes reménykedned a dologban a leírásod alapján pedig úgy gondolom hogy biztosan van a dologban 3. ember. Ha nem régebb óta akkor az utolsó egy hétben az a barát akit említettél szerintem egy potenciális 3.ember jelölt. Tényleg érződik az írásodon hogy nagyon szeretted és odavoltál érte. Nem hiszem hogy érdemes lenne várnod biztosan jönni fog következő akit ugyan úgy tudsz majd szeretni. Elhiszem hogy most nagyon sz*r és hiányzik és egyedül érzed magad de egy idő után el fog múlni. Erre csak az idő a megoldás. És sok sikert kívánok a következő barátnődhöz!

2014. szept. 9. 11:35
 3/8 Költőnő? ***** válasza:
Sajnos nekem is úgy tűnik a leírásból h vki bejött nála a képbe.
2014. szept. 9. 11:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Én is így gondolom, hogy valaki bejött a képbe sajnos...az a barát viszont kizárt, ő egy 37 éves férfi, akivel vagy 10 éve barátok, azt teljesen kizártnak tartom. Én inkább az előző kapcsolatára gondolok. az 2 évig tartott, másfél éve lett vége, ő szakított a sráccal. A srác megcsalta, állandóan más lányok után szaladgált és elege lett ebből. Mindig azt mondta, hogy nem érez iránta semmit, soha nem kezdené vele újra, rengeteg a sérelem benne a srác irányába, stb. Egyszer történt egy olyan, hogy én dolgoztam, ő pedig itthon volt addig nálam. Mikor hazajöttem, megnéztem a böngészőm előzményeit, és láttam, hogy elolvasta a facebook üzeneteimet, amikben persze semmit nem talált, mert rajtam kívül senki mással nem beszélgetek ott. Viszont következő alkalommal, mikor én voltam náluk, ha ő így, akkor én is így alapon, megnéztem a böngészési előzményeit. Ott akkor azt láttam, hogy szinte minden nap rákeres a volt barátja jelenlegi barátnőjére, és sokszor a rokonaira. A srácot nem láthatja, mert le vannak egymásnál tiltva. A fiú tudom, hogy fel fel bukkant, a kapcsolatunk alatt is, olyan értelemben, hogy néha rájött az 5 perc és vagy viberen, vagy akármilyen más "csatornán" írkált neki, hogy ő volt élete szerelme, és, hogy én mekkora szemétláda vagyok, hogy összejöttem vele (a srác ismerősöm, de még csak havernak sem nevezném, és nem is tudtam, hogy ők régen együtt voltak). Még a szakításunkkor is megkérdeztem, hogy nem ez a srác van a dologban, akkor is azt mondta, hogy kizárt, soha nem lesznek újra egy pár, nem tudna vele lenni. Bár mondani mindent lehet...Szerintem még mindig szeretheti azt a srácot, ezért is múltak el felém az érzései, és ezért szakított, mégha, nem is akarna újra a régivel lenni. Vagy pedig tényleg valami teljesen új ember került képbe a múlt héten, hiszen, ha addig még azt mondta, hogy nem szeretné, hogy vége legyen, bármilyen sz*r is most a kapcsolatunk, akkor ilyen hirtelen változást szerintem is csak egy 3. fél betoppanása válthatja ki. Csak gondolom nem akarja nekem elmondani, hogy ne fájjon mégjobban.

Ami még gyanús volt az az, hogy amikor először jöttek a gondok, és megbeszéltük, hogy hozzuk rendben, akkor volt egy este, amikor úgy volt, hogy találkozunk, de aztán elmondta, mert aznap indult vissza a haverja ausztriába és mennek hozzá. Azt mondta 10 körül otthon lesz, amiből majdnem éjfél lett, és én úgy gondolom, hogy akkor ő nem ott és nem vele volt. Ezt különböző dolgokból sejtem, de akkor ő szerintem valaki mással találkozhatott. Ez 4 hete volt...

Elsőnek: Azt, hogy nem szerelmes, azt ő olyan értelemben mondta, hogy eddig egyszer volt az, annak is kb 5 éve, de úgy érzi most az lesz. Később aztán mondta is és láttam is rajtam, szerintem igenis az volt ő, vagy legalábbis valami olyasmi. :)

2014. szept. 9. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Grafomán vagy! Bocsi,de nem olvastam el. :)
2014. szept. 9. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig, de arra reagálnék, hogy azt mondta: nagyon nehezen lesz szerelmes. Ilyen nincs. Az ember vagy beleszeret valakibe, vagy nem. Ő nem szerelemmel szeretett téged, és most talált egy olyat, akit jobban tud szeretni.
2014. szept. 11. 14:19
 7/8 A kérdező kommentje:

És szerintetek az kizárt, hogy nem egy harmadik van a képben?

Azt tudom mit rontottam el...túlságosan kimutattam neki, hogy mennyire szeretem...

Azóta egyébként beszéltünk már újra, ő írt, hogy nagyon finom a bor, amit szintén névnapjára kapott tőlem. Pár mondatot váltottunk, kedves volt, de inkább csak általános dolgokról. Gondoltam, ha már beszélünk, akkor finoman megkérdezem, van-e esetlegvalami változás velem kapcsolatban. Azt mondta még nagyon friss, ne kapkodjuk el, visszatérünk rá. Nem ígér semmit, mert nem akar reményben tartani. Azt kihangsúlyozta, hogy nincsen senki más és nem is akar egy jó ideig, ettől ne féljek.

2014. szept. 11. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igaz, amit írt. Próbáld elfelejteni. Akkor fog visszajönni, amikor már késő lesz.
2014. szept. 12. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!