Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménykedjek még?
Szia!
Jó hosszú leírást adtál, helyesen fogalmazol és helyesen is írsz, Respect! (azért emelem ki mert sok ember itt képtelen értelmesen fogalmazni, írni (én direkt nem használok vesszőket)) Szerintem nem érdemes reménykedned a dologban a leírásod alapján pedig úgy gondolom hogy biztosan van a dologban 3. ember. Ha nem régebb óta akkor az utolsó egy hétben az a barát akit említettél szerintem egy potenciális 3.ember jelölt. Tényleg érződik az írásodon hogy nagyon szeretted és odavoltál érte. Nem hiszem hogy érdemes lenne várnod biztosan jönni fog következő akit ugyan úgy tudsz majd szeretni. Elhiszem hogy most nagyon sz*r és hiányzik és egyedül érzed magad de egy idő után el fog múlni. Erre csak az idő a megoldás. És sok sikert kívánok a következő barátnődhöz!
Köszönöm a válaszokat! :)
Én is így gondolom, hogy valaki bejött a képbe sajnos...az a barát viszont kizárt, ő egy 37 éves férfi, akivel vagy 10 éve barátok, azt teljesen kizártnak tartom. Én inkább az előző kapcsolatára gondolok. az 2 évig tartott, másfél éve lett vége, ő szakított a sráccal. A srác megcsalta, állandóan más lányok után szaladgált és elege lett ebből. Mindig azt mondta, hogy nem érez iránta semmit, soha nem kezdené vele újra, rengeteg a sérelem benne a srác irányába, stb. Egyszer történt egy olyan, hogy én dolgoztam, ő pedig itthon volt addig nálam. Mikor hazajöttem, megnéztem a böngészőm előzményeit, és láttam, hogy elolvasta a facebook üzeneteimet, amikben persze semmit nem talált, mert rajtam kívül senki mással nem beszélgetek ott. Viszont következő alkalommal, mikor én voltam náluk, ha ő így, akkor én is így alapon, megnéztem a böngészési előzményeit. Ott akkor azt láttam, hogy szinte minden nap rákeres a volt barátja jelenlegi barátnőjére, és sokszor a rokonaira. A srácot nem láthatja, mert le vannak egymásnál tiltva. A fiú tudom, hogy fel fel bukkant, a kapcsolatunk alatt is, olyan értelemben, hogy néha rájött az 5 perc és vagy viberen, vagy akármilyen más "csatornán" írkált neki, hogy ő volt élete szerelme, és, hogy én mekkora szemétláda vagyok, hogy összejöttem vele (a srác ismerősöm, de még csak havernak sem nevezném, és nem is tudtam, hogy ők régen együtt voltak). Még a szakításunkkor is megkérdeztem, hogy nem ez a srác van a dologban, akkor is azt mondta, hogy kizárt, soha nem lesznek újra egy pár, nem tudna vele lenni. Bár mondani mindent lehet...Szerintem még mindig szeretheti azt a srácot, ezért is múltak el felém az érzései, és ezért szakított, mégha, nem is akarna újra a régivel lenni. Vagy pedig tényleg valami teljesen új ember került képbe a múlt héten, hiszen, ha addig még azt mondta, hogy nem szeretné, hogy vége legyen, bármilyen sz*r is most a kapcsolatunk, akkor ilyen hirtelen változást szerintem is csak egy 3. fél betoppanása válthatja ki. Csak gondolom nem akarja nekem elmondani, hogy ne fájjon mégjobban.
Ami még gyanús volt az az, hogy amikor először jöttek a gondok, és megbeszéltük, hogy hozzuk rendben, akkor volt egy este, amikor úgy volt, hogy találkozunk, de aztán elmondta, mert aznap indult vissza a haverja ausztriába és mennek hozzá. Azt mondta 10 körül otthon lesz, amiből majdnem éjfél lett, és én úgy gondolom, hogy akkor ő nem ott és nem vele volt. Ezt különböző dolgokból sejtem, de akkor ő szerintem valaki mással találkozhatott. Ez 4 hete volt...
Elsőnek: Azt, hogy nem szerelmes, azt ő olyan értelemben mondta, hogy eddig egyszer volt az, annak is kb 5 éve, de úgy érzi most az lesz. Később aztán mondta is és láttam is rajtam, szerintem igenis az volt ő, vagy legalábbis valami olyasmi. :)
És szerintetek az kizárt, hogy nem egy harmadik van a képben?
Azt tudom mit rontottam el...túlságosan kimutattam neki, hogy mennyire szeretem...
Azóta egyébként beszéltünk már újra, ő írt, hogy nagyon finom a bor, amit szintén névnapjára kapott tőlem. Pár mondatot váltottunk, kedves volt, de inkább csak általános dolgokról. Gondoltam, ha már beszélünk, akkor finoman megkérdezem, van-e esetlegvalami változás velem kapcsolatban. Azt mondta még nagyon friss, ne kapkodjuk el, visszatérünk rá. Nem ígér semmit, mert nem akar reményben tartani. Azt kihangsúlyozta, hogy nincsen senki más és nem is akar egy jó ideig, ettől ne féljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!