Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzem azt ha nincs velem h meg fog csalni? Pedig tudom hogy nem!
Az exem pontosan ugyanezt csinálta. Én pár hónap után feladtam, nem tudtam együtt élni a tudattal, hogy ennyire nem bízik bennem.
Hiába mondod, hogy tudod, hogy nem csal meg, ha belül mégsem hiszed el. Ezen kellene változtatnod, mert a viták gyakoribbá fognak válni, végül a kapcsolatotok rovására megy majd. 4 év azért nem kevés idő, amit ezzel kellene elszúrni.
Néha én is ilyen vagyok, mint te Kérdező, csak lányba. Rémképeket látok, hogy lehet hogy megcsal, vagy ilyesmi ha mondjuk elmegy bulizni. Eléggé féltékeny vagyok, de ezt előtte nem nagyon mutattam, inkább magamba tartottam, mivel tudom hogy sosem csalna meg. És itt velünk van a baj, egyszerűen van hogy semmi önbizalmam sincs, az internet is tele van "jó csajokkal" mindenki a gyönyörű lányok képeire nyáladzik, én meg szerintem átlagos vagyok. Mellesleg szerintem a párom sokkal jobb pasi mint én csajba, persze csak szerintem szerinte ez fordítva van :D Csak gondolja arra h egyszer élünk, felesleges ilyeneken aggódni és gyötörni magad, én is próbálok nem agyalni ezeken a dolgokon.
21/L
:( Engem megcsalt, és nem én voltam az egyetlen... mostmár nm tudok benne megbízni, és hasonló érzéseim vannak, hiába tisztáztunk mindent..
Próbáld meg adni neki a tiszteletet, h bízol benne. Szedd össze az önbizalmad.
Ha rád tör a féltékenység, menj el futni, vagy vezesd le máshogy. Ez hosszútávon mindent megmérgez. Vállald el a melót...
Amúgy ha félre akar lépni akkor is meg tudja tenni... nem állhatsz őrt, de szerintem itt erről szó sincs. Ne akard birtokolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!