Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsal a barátom, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a barátom, de nem akarom elhagyni!?

Figyelt kérdés

Viszonylag frissebb kapcsolatról van szó, alig egy hónapja vagyunk együtt, de már régebb óta ismerjük egymást. A napokban tudtam meg, hogy a neten más csajoknak is írogat, és szédíti őket, mindenféle erotikus tartalmú képeket küld.

Nem akarom elhagyni, mert úgy érzem, még sosem szerettem ennyire senkit. Törődik velem, nem csak arra kellek neki. Ha nem találkozunk egy nap, akkor 3-4 órát vagy akár annál többet is beszélünk telefonon. Neki fogalma sincs, hogy tudom, hogy mit művel a hátam mögött...

Mit tegyek? Mi a véleményetek erről a helyzetről?

2014. szept. 5. 13:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Jah és még egy gondolat, az előzőhöz. Idézlek "Törődik velem, nem csak arra kellek neki." Dehogynem, csak te sajnos társfüggő vagy és ilyen hazugságokkal eteted magad. Elfutni nem tudsz saját magad elől, hazudj nyugodtan, de fájdalmasabb lesz évek múlva szembenézni az igazsággal, mint most egy friss kapcsolatban
2014. szept. 5. 13:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért áldoz rád ennyi időt, mert kell egy állandó valaki, aki hízlalja az EGO-ját, szereti őt és jól meg lehet dugni. Hiába egy szemét alak, mivel ő is ember így vágyik mások figyelmére, szeretetére. Ezt te meg is adod neki, de emellett a 'menő' énjét is hízlalni kell, arra vannak az alkalmi csajok. Lehet nekem nem hinni, de fiatalabb koromban pont ugyanekkora szemét állat voltam én is, tudom miről beszélek.

F/26

2014. szept. 5. 13:58
 13/22 anonim ***** válasza:
49%

Ezt mégis hogyan lehetne kidumálni? Készséggel elhiszem, hogy te elhiszed amit ő mond, de szerintem minimum nem látsz a szerelemtől. (ha ugyan tényleg szerelem, és nem függője vagy a kapcsolatnak)

Vagy megbeszéled vele, és esetleg leáll, vagy bizony még tovább is léphet.

Szóval rajtad áll merre tovább.

Dönts!

2014. szept. 5. 14:00
 14/22 anonim ***** válasza:

De buta keszel ha hagyod.

Különben meg vannak ilyen pasik. Én is futottam bele ilyenbe. Hívott reggel délbe,délután,este.. Odafigyelt stbstb. De azért titkon pont azt csinálta mint a te barátod.:) A vége tudod mi lett? Az egyiket felszedte a hátam mögött.

Azért csinálja,mert jó neki,hogy van egy biztos valakije is. Attól még szivesen felszedne másokat is. És jóeséllyel fel is fog.

2014. szept. 5. 14:00
 15/22 anonim ***** válasza:

"Először is nem hiszem, hogy buta lennék csak azért, mert szeretek valakit."

Nem azért vagy buta. Azért vagy buta, mert a veled bármit meg lehet tenni, mert szerelmes vagy és ezáltan totál nulla az önbecsülésed.

2014. szept. 5. 14:01
 16/22 A kérdező kommentje:
Jézusom, de bántó mindenki. :D Nem vagyok társfüggő, ebbe a kapcsolatba is elég nehéz volt belemenni, mert jobban szeretek egyedül lenni... Csupán a logikájára és a dolgok miértjére lennék kíváncsi.
2014. szept. 5. 14:01
 17/22 A kérdező kommentje:
Abban mondjuk alighanem igazatok van, hogy kell neki egy állandó valaki. Én még csak nem is istenítem. :D Nem is hívogatom. Mindig mondom neki, hogy ha beszélni akar, akkor hívjon. Nem zaklatom üzenetekkel, meg hívásokkal a nap folyamán. :D
2014. szept. 5. 14:03
 18/22 anonim ***** válasza:
49%

A dolog miértjét is leírták előttem.

Jólesik neki flörtölni, erősíti a férfiúi önbizalmát.

De ha az egyik leány megadja a lehetőséget egy szexre én nem arra tenném a pénzem, hogy ki fogja hagyni.

De persze figyelmen kívül is hagyhatod amit mondunk, és majd megtanulod a saját károdon.

2014. szept. 5. 14:04
 19/22 anonim ***** válasza:

14-es vagyok, és a 12- es nagyon jól leírta.:D

Mert én az ilyen exemmel miután vége lett,beszélgettem vele a miértekről,és pont ezeket mondta el.

2014. szept. 5. 14:05
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. El fogok rajta gondolkodni, és tényleg az lenne a legjobb, ha meg tudnánk beszélni, hiszen már egyikőnk se gyerek. Ő 24 lesz, én 20 vagyok.
2014. szept. 5. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!