Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal?
Összejöttem valakivel május végé. Egy darabig működött a dolog, majd szakítottam de nem bírtuk egymás nélkül és újra találkoztunk, újra egy párt alkotunk már 3 hete.
A szünet közben, amíg nem voltunk együtt (kb 10 nap) elköltözött a régi lakásából.
Amikor múltkor az új helyre mentem, észrevettem egy női parfümöt és egy hajkefét hosszú, fekete hajszálakkal. Akkor még nem kérdeztem rá, kié, ma fogok.
Nagyon magam alatt vagyok, nagyon szerettem őt. Lehet, hogy amíg szünet volt köztünk, lefeküdt a volt barátnőjével. De ha csak akkor történt meg a dolog, akkor miért voltak ott ezek a dolgok az új helyre való beköltözés után 2 héttel, amikor már újra velem volt? Lehet erre valami magyarázat?
Első tudom, hogy az nem minősül annak, de arra nem találok magyarázatot, hogy ezek a dolgok azután voltak ott, hogy 2 hete már újra együtt voltunk.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!