Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nah szóval az van hogy kèt hónapig depressziós voltam egy srác miatt.Ezután megismertem egy másik fiùt aki kihúzott a depresszióból.Megtetszett nekem a srác ès jàrni kezdtünk.Már kb 3 hete vagyunk együtt de èn egyfolytában attól rettegek Hogy elhagy.Hogy nem vagyok elèg jó neki,hogy azt hiszi hogy egyfolytában rajta akarok lógni,hogy hirtelen talál egy másik lányt...szóval nagyon fèlek ès szinte az őrületbe kergetem ezzel magam.Mièrt van az hogy ennyire fèlek?2014. szept. 1. 23:09
1/2 anonim 

válasza:

Túl sokat gondolkozol. Én is túl sokat gondolkoztam egy időben. Foglald le magad valamivel ami közben nem agyalsz ilyesmiken.
2/2 anonim 

válasza:

Pont azért van ez mert az előző miatt depis voltál. Valahol érthető ez, de meg kell tanulnod elengedni, és befogadni az újat :) Ne görcsölj azon hogy mi lesz, csinálj mindent spontán, ne erőltess semmit, mert az sosem jó :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!