Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik fiú-lány barátság?
van egy srác, régen randiztunk, de végül sosem jöttünk össze, bár nem volt különösebb oka, hogy miért nem... más fele sodort minket az élet (ő elment egyetemre sok-sok megyével arrébb, én maradtam, majd Budapestre költöztem, ami még mindig nem azonos az ő városával...), de most ő is felköltözött, új egyetemet kezdett itt. Az elmúlt időnem megint nagyon sokat találkozunk, hetente 3-4-szer, köztük olyan romantikus programok is vannak amik már többre utalnak. Mi mindig "flörtölve" beszélgetünk, pl.: úgyis össze fogunk házasodni, jajj úgyis összetartozunk stb., de ez csak úgymond "poén"... de sosem történik semmi. Elkezdtem eltemetni a dolgot, hogy ő ezt tényleg csak viccből gondolja, mert nagyon összezavarodtam.
Viszont! Gólyatáborból nem kissé ittasan olyanokat ír, hogy hiányzom neki, rengeteg szivet küldd, stbstb.
Részeg ember őszinte?
9 éve van egy fiú barátom. A középiskolai osztálytársam volt. Nem meleg, és nincs vele semmi egyéb mentális probléma :)
Minden nap beszélünk, vagy telefonon vagy sms-ben, esetleg emailben. Bármi történik velünk arról tud a másik. Találkozni is szoktunk már amennyire a munkánk és az időnk engedi. Különleges kapcsolatban vagyunk, és soha semmi nem volt közöttünk. Persze azzal tisztában vagyok hogy ha valaki külső szemlélőként lát minket, könnyen gondolhatja, hogy van közöttünk valami... hiszen megölel, puszit ad, és látszik közöttünk az összhang
stb.
Mind a kettőknek van párkapcsolata, ismerjük is egymás párjait. Nem mondom, hogy egy párnak ezt könnyű elfogadni, az enyémnek sem volt az. Sokáig hallani sem akart róla, hogy találkozunk. Aztán kénytelen volt megbékülni a dologgal. Szépen , finoman megmondtam neki, hogy a "fiú barátom" fontos nekem, és évek óta bármikor számíthatok rá, viszont nem a párom, tehát aggodalomra semmi ok.
Az évek alatt ha akartunk volna már egymástól valamit akkor az már biztosan megtörtént volna. :)
A Te esetedben szerintem többről van szó mint barátság. Szóval az én fiú barátom is szokta mondani, hogy hiányzom neki, de azt sosem értem félre. Szerintem van esélyed , de csak óvatosan!!!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!