Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mi fér bele a férfi nő barátságba? Már ha létezik egyáltalán. Mit gondoltok erről?
Én valójában sosem hittem abban, hogy a szó szoros értelmében létezhet férfi és nő között barátság.
28 éves vagyok és most van egy srác, akivel volt közünk egymáshoz több megszakítással, de nem voltunk kapcsolatban és én nem éreztem úgy jól magam. Viszont amióta letisztáztam vele, hogy jobb, ha nincs közöttünk semmilyen testi kontakt, azóta sokkal jobban érzem magam a társaságában. :)
Persze vonz nagyon, mint férfi is, de a tapasztalataim alapján így sokkal jobban elvagyunk egymással, hogy csak beszélgetünk, nevetünk.
Kinek mi a véleménye az ilyen kapcsolatokról?
Létezik, de ha vonzódtok egymáshoz, az már nem a barátság kategória.
Nekem ami belefér: jókat beszélgessünk, számíthassunk a másikra, esetleg közös szórakozás. Ami nem fér bele: ölelgetés, puszilgatás, együtt alvás, több meg pláne nem.
3-as válasz érdekes :)
Valóban, ha vonzalom van, akkor azt minek hívják? De tényleg.
Mind a kettőnknek van kapcsolata és nem kockáztatnánk, de ezért nem fogunk nem találkozni, mert fontosak vagyunk egymásnak, de a szabályok léteznek és nem lépünk át határt.
Jó együtt néha nevetni, sokat beszélgetni, kb ennyi.
"Valóban, ha vonzalom van, akkor azt minek hívják?"
Pont így: vonzalom
A barátság az barátság, a vonzalom az vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!