Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik fiú-lány barátság?
van egy srác, régen randiztunk, de végül sosem jöttünk össze, bár nem volt különösebb oka, hogy miért nem... más fele sodort minket az élet (ő elment egyetemre sok-sok megyével arrébb, én maradtam, majd Budapestre költöztem, ami még mindig nem azonos az ő városával...), de most ő is felköltözött, új egyetemet kezdett itt. Az elmúlt időnem megint nagyon sokat találkozunk, hetente 3-4-szer, köztük olyan romantikus programok is vannak amik már többre utalnak. Mi mindig "flörtölve" beszélgetünk, pl.: úgyis össze fogunk házasodni, jajj úgyis összetartozunk stb., de ez csak úgymond "poén"... de sosem történik semmi. Elkezdtem eltemetni a dolgot, hogy ő ezt tényleg csak viccből gondolja, mert nagyon összezavarodtam.
Viszont! Gólyatáborból nem kissé ittasan olyanokat ír, hogy hiányzom neki, rengeteg szivet küldd, stbstb.
Részeg ember őszinte?
Szerintem még mindig szeret téged. Lépj, ha te is össze akarsz jönni vele.
L
#1: hát, ő biztosan nem az :D
#2: igen, értelek, én is így gondolom, de nem mindig kölcsönös. a baj az, hogy én megint kezdek érezni valamit iránta. ennek ellenére, akármennyire is a világ legtermészetesebb és legjobb dolga vele lenni, mégis feszült vagyok mellette egy kicsit. na jó, nem kicsit...
#3: de HA esetleg nem, akkor elrontaná a barátságunkat az egész. amikor elment gólyatáborba megfogadtam, hogy nem írok neki, mert kíváncsi voltam, ő keres-e... és ugyebár, mint írtam, keresett, már a második napon. szeretném megvárni hogy ő lépjen, pont ezért.
másrészt, nem buta srác, én meg nem biztos, hogy 100%-osan tudom leplezni, szerintem pontosan tudja, mi a helyzet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!