Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné még szerintetek próbálkozni? :S
Szia. Tudom, hogy már nem aktuális a dolog, de azért én kifejteném így utólag is a véleményem. :) Szerintem a lány nem úgy érzett irántad, ahogy te ő iránta. És azzal hogy azt mondta: Nem szeretné elrontani a közeli barátságot, arra gondolt, hogy nem akar tőled semmit, és nem akarja elmondani, hogy ő csak a barátja ként tekint rá, mert azzal rontotta volna el az egészet. De szerintem egy lány miatt ne búsulj! Elhiszem hogy nagyon kedvelted a lányt, de sajnos az életben nem mindig kölcsönösek a szimpátiák, (tapasztalatból beszélek). Kicsit nyalogasd a sebeidet, de aztán ébredj fel, mert ha csak azzal a lánnyal foglalkozol esetleg tönkre vághatja a jövőbeli kapcsolataidat. Nem kell a világra kisugározni a bánatod. Szedd össze magad és mutasd meg a csajnak, hogy ki vagy te! :) Lehet hogy más is észre veszi a változásod, és esetleg jó irényba fordulnak a dolgaid!
Fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!