Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megérné e próbálkozni ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné e próbálkozni ha a távolság nagy, az idő kevés?

Figyelt kérdés
Szitu: Ő Esztergomban lakik, én Budapesten, ő ugyan Budapesten dolgozik, de a lakásomtól másfélórás útra, és 0-24 ig szolgálatban van, én is dolgozom minden nap, ő csak kétnaponta. Még nem jöttünk össze, de elgondolkodtam megérné e belevágni, tudom ennél jóval nagyobb távolságokban is élnek párok, de mégis azt tartom normális kapcsolatnak amikor naponta látja az ember a másikat, és nem csak percekre. Járt e már így valaki hogy emiatt nem vágott bele egy kapcsolatba?
2009. ápr. 19. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp meg kell próbálni, én távkapcsolatban élek, csak hétvégén látom barátnőm..
2009. ápr. 19. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne a távolság döntsön, hanem a szerelem.

Egyébként ez nem távolság. Pláne nem, hogy amúgy is naponta ingázik Esztergom Budapest között... Szóval ha nagyon akarjátok akár napi pár percre is összefuthattok. Szóval ezt én még csak távkapcsolatnak sem mondanám. Ha nem jöttök össze az nem a távolság miatt lesz, hanem mert egyébként sem vonzódtok egymáshoz.

2009. ápr. 20. 00:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha látsz a srácban fantáziát megéri!

Szerintem az nem érné meg,ha évek múltán azon rágódnál,hogy meg se próbáltad!

Én annó jártam egy férfival 5 hónapig 350kmes távolság ellenére.Ő munka terén a csúcson volt,értelmetlenség lett volna részéről feladnia,én viszont látogathattam volna gyakrabban is,de azt meg sajnos az én pénztácám nem engedte meg.

Aztán kaptam én is egy remek lehetőséget,jó munkát,mégjobb fizuval,de akkor már az én időm se engedte!

De mi talán nem is akartuk annyira!

Nem minden story HAPPY END,de megpróbáltam és nem bánom!!!

2009. ápr. 20. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!