Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Helló, 16 éves vagyok, a barátnőm is, én takarékoskodok a pénzecskémmel, ő viszont elszórja sok mindenre, főleg ruhákra, nem tud bánni a pénzzel, elég rossz számítógépe volt, mondtam neki, hogy tegye félre a pénzt a gépet meg adja el és vegyen egy jobbat (mindig hisztizik, hogy nagyon lassú és nem fut rajta elég jól a játék amivel ketten szoktunk játszani) Most meg is lett volna rá a pénze, de elköltötte megint majdnem az összeset, rá 4 napra tönkrement a gépe, szülei azt mondták, hogy nem vesznek neki, nekem viszont van kettő DE 1, szívesen odaadnám neki, de akkor szerintem ezer százalék, hogy a szülei nem vesznek neki újat, még ha csak kölcsönbe adnám is, 2, akkor ő megint csak elherdálná a kis pénzét, nem spórolgatna, szerintem most így a saját kárán megtanulna spórolni, ti hogy gondoljátok, odaadjam neki pár hónapra, vagy jobb ha nem adom oda és majd összespórol egy használtra?

2014. aug. 30. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
A barátnőd elég éretlen, nem nagyon tudsz ezzel mit csinálni. Én a helyedben nem segíteném ki ebben a helyzetben, hiszen ideje megtanulni, hogyan kell bánni a pénzzel, különben majd huszonévesen fog koppanni, mikor magának kéne előteremtenie mindenre.
2014. aug. 30. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
ne adjad oda , nem fog megtanulni a penzel banni , es ha mondja is hogy adjad neki oda , ezt mond neki , biztos duzzog majd mint ahogy leirtad biztos jo hisztis lehet
2014. aug. 30. 20:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Én is ezért gondolom azt, hogy nem adom neki oda, mikor átjön hétvégente akkor majd játszik nálunk...

Én a jobbik gépemre másfél évig spórolgattam, ha nem tovább.

2014. aug. 30. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
A barátnőd dolgozik? Vagy anyuciék pénzét szórja? Szerintem amíg nem a te pénzedet költi, addig ne parázz, nem neked kell takarékosságra nevelned, hanem a szüleinek. A számítógépedet meg ne add oda, gondolom a te szüleid is megdolgoztak azért, nem csak úgy ott termett. Tanuljon csak meg szépen spórolni, lehet emiatt te leszel a köcsög, de hidd el hogy csak jót teszel vele, mert az életben komoly problémái lehetnek ebből később.
2014. aug. 30. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem adnám oda.
2014. aug. 30. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Oda ne add neki! Ha kell mond azt neki, hogy tönkrement vagy valami, de oda ne add!!!
2014. aug. 31. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!