Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex aki iránt még mindig érzel vmit, szerintetek lehet belőle még újrakezdés?
Az exemmel mikor szakitottunk, nem tartottuk a kapcsolatot, bár egy helyen dolgozunk, és még egymás közelében is lakunk, mégsem beszélgettünk igazán, kössöntünk egymásnak és ennyi, viszont én legbelül még mindig nagyon kedvelem.
Irtam neki egy üzenetet hogy szivesen meginnék vele valamit, és átjött hozzám, tök jól éreztük magunkat, és el mondtam neki, hogy még érzek vmit iránta, és ismét elcsábitott, és lefeküdtünk.
Azt mondta, hogy már csak 1 honapot van ebben a városban, aztán fél évre elmegy, és megkérdeztem tőle hogy nem maradna e még egy kicsit itt, hogy újrakezdhessük, viszont inkább csak terelte a dolgot, nem igazán akart konkrétumot mondani...azota már irtam neki, visszairt, de itt megint megragadtunk, és nem szeretnék ráakaszkodni, csak hiányzik, hogy megint vele legyek, sajnos elég türelmetlen tipus vagyok...
Szerintetek fog még keresni?
Nem hiszem.
Újramelegített töltött káposzta helyett jobban jársz, ha frisset főzöl.
Ingyen kufirc semmi több. Spórol rajtad 20-30 Ft-ot, űrit és lép tova.
Ennyi és nem több. Nincsenek feléd érzelmei a pasinak, semmi.
Ha érdekelném már hivott volna, ugye? De nem mindenki egyforma. Azzal, hogy nem jelentkezik, a ti véleményeteket erősíti.:(
Tudtok vmit amivel az érzést ellehetne távolítani?
köszi a válaszokat
Ha semmi megbocsáthatatlan nem történt köztetek, akkor üljetek le és beszéljétek meg. Ő mit érez, mit szeretne kettőtökkel kezdeni. Szeretné, hogy várj rá? Bár fél év alatt annyi minden történhet... De Te is mondd el mit érzel, mit szeretnél. Illetve mi a biztosíték, hogy ha te vársz rá, Ő addig nem lép félre.
Biztosíték nincs...
A bizalom... phüüü akkor is azt mondom, készülj a legrosszabbra és reménykedj a legjobba.
De a bizalom, az nem olyan amit kilóra mérnek sajna. Mert akkor vennék pár kilót magam is. Légy óvatos. Csak ezt tanácsolhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!