Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsek? Mi a véleményetek?
Mindegy milyen a rokonság, nem az fogja meghatározni a srác személyiségét. Egy mintacsalád is tartalmazhat gonosz embert és egy "csürhe" is tartalmazhat egy lovagot.
Ha szereted, tarts ki mellette. Ha nem szereted, akkor dobd. Nem kell ezt túlfilozofálni.
A cigányoknál (akik ugyanolyan emberek mint bárki más) vannak rosszabbak. Őket gonosz embereknek hívják.
Én sztem egy kép alapján meg tudom mondani, h normális srác, vagy nem, de ha ismersz fiút, akkor kérd meg, h beszéljen vele két szót, én minden csajnak ezt javasolnám, a pasik ugyanis tudnak objektíven ítélni. Persze ehhez vmi intelligensebb fiút kérj meg, aki mondjuk nem rád hajt, esetleg többet, s összegezd a véleményeket.
Amúgy, ja, bármelyik pasi lehet olyan, h csak meg akar fektetni, nem kell ehhez cigánynak lenni. Amúgy sztem a cigányok is ott idiótábbak, ahol többen vannak, mert ugye csoportosan élnek, s a hülyeségre mindenki fogékony, gyorsan eltanulja. Utóbbi gondolatom most jött, nem biztos, h igaz is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!