Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsek, mit tegyek?
Párommal távkapcsolatban éltünk, mostmár nála lakom. Mindketten 25 évesek vagyunk. Ő már dolgozik, én még főiskolára járok. Mellette diákmunkázni szoktam, amiből sajnos nem jön össze mindig annyi pénz és bizonytalan.. vagy hívnak vagy nem. Ő felajánlott egy munkát annak a cégnek egy mellékvállalkozásánál ahol ő is dolgozik. Mondván nyári munkaként. De mikor elmentem interjúra, ott mondták hogy hosszabb távra keresnek. Megegyeztünk végül is, hogy ugye meglehet átmegyek levelezőre és úgy mellette a munka. A július meg próba hónap. Júniusban két napot voltam, azért adott 6200 ft-ot. Ennél még diákmunkával is többet kaptam 2 napra (tesconál 2 napra 8800at, más helyen 7600at) ha evvel számolom a július hónapomat akkor 69ezret fogok érte kapni.. ja és még be sem jelentett (mert úgy volt hogy bejelent, (de csak 4 órára) pedig szó volt róla hogy bejelent. Aztán 2 hetenként szombaton is be kellene menni. De ha most itt is maradok azt beszéltük hogy próba hónap után a netto 80at kapom majd meg.. általában meg 8,5 órát vagyok bent, van hogy annyi munka van még a fél órás ebédszünetet sem tudom megtartani.. mert ha nem haladok a munkával akkor meg lebasz.. csak adja, adja ki a munkát, amit elvár tőlem, hogy én megcsináljam aznapra.. amit ő sem tudott megcsinálni egyedül amikor nem volt alkalmazottja.. de azért tőlem elvárja. Meg ha elrak, nem talál valamit akkor rajtam keresi.. engem csesz le érte. Holott hozzá sem nyúltam. Annyira nem érzem magam a legjobban ezen a helyen. Ha maradnék is továbbra akkor csakis párom miatt. Mert így végül is jó, hogy együtt lehetünk.. és nem csak a hétvégék. Ugye ő is nyárimunkaként ajánlotta fel, de ahogy kivettem a szavából szeretné ha itt maradnék továbbra is, és innen tőle mennék munkába, suliba is.
Nem tudom, hogy tudnám összeegyeztetni ezt a melot meg a tanulást is. Egyik héten fél8ig vagyok bent minden nap, fél 9 van mire hazaérek.. aztán péntek szombat suli lenne. Következő héten hétfőtől szombatig 17óráig melo. Akkor mikor jut időm a tanulásra? Aztán még azért párommal is szeretnék tölteni egy kis időt.
Engem még az sem zavarna, ha korán kellene kelni és 6-ra járni dolgozni minden nap. Jó esetben 14-14:30-kor meg már végezni.
Igen én is ettől félek, hogy képtelen lennék az időmet úgy beosztani.. és szeptembertől elég kemény tárgyak is lesznek.. még a héten el kell ezt döntenem. Hiszen pénteken már aug 1.
Na igen.. és ott az ebédszünetet is normálisan meg tudod tartani.. nem ám mint itt.
Párom szerint nem is biztos, hogy be akar jelenteni.Mert ugye ő ismeri az illetőt.
Még diák vagyok.. neki így megfelel.. minek jelentsen be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!