Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs barátom? 16/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom? 16/L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés volt már. És remélem hogy senki nem gondolja, hogy csak unalmamban akarok egy pasit, vagy azért mert már mindenkinek van/volt. Tényleg szeretnék egyet, több párt látok és irigy vagyok rájuk.

Nem csókolóztam még, nem voltam randin, nem volt igazából egy fiú sem akivel akár lehetett is volna valami.

2014. aug. 23. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szerintem is félnek a pasik, mert ők is ugyanolyan félénkek. lehet,ha kezdeményeznél náluk, akkor könnyebben menne. elég egy pár kedves,de mégis érthető szó, ami felkelti benne a vadászösztönt. lényeg,hogy neked csak az első lökést kell megadni. hajrá! baromira nincs mitől fosnod
2014. aug. 23. 21:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Kar, hogy nem szeretnel itt ismerkedni..en azert egy eselyt adnek neki..
2014. aug. 23. 21:42
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

itt csak azok ismerkednek, akik nyomik.

ki akarna itt pasival ismerkedni?

egy pasi merjen odamenni egy lányhoz élőben is.

itt csak az önbizalomhiányos nyomik vannak, akik ugyanolyat keresnek maguk mellé, mert egy erős lányról tudják, hogy sose állna le velük, két nyomi meg aztán tényleg nagyon jó párosítás...

2014. aug. 23. 21:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Figyelj 16 vagy nincs semmi gond egyszerűen nem találkoztál még olyannal akivel kölcsönösek lettek volna az érzelmeitek:))
2014. aug. 24. 12:22
 15/16 anonim ***** válasza:
előző vagyok: Én 18 vagyok és nekem sem volt még barátom....
2014. aug. 24. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Bezzeg amikor én teszek ki kérdést vagy válaszolok ismerkedősre a lány b*szik visszaírni 2 mondatnál többet
2014. aug. 25. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!