Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz vagy ciki ha 15 évesen nincs de még nem is volt barátom mármint pasim?
Figyelt kérdés
15/L2014. aug. 12. 11:45
2/10 anonim válasza:
hát jobb mintha a fél város átment volna rajtad :)
3/10 anonim válasza:
Nekem első barátnőm 18 éves koromban volt. Az gáz? Nem tudom, de ne mis érdekel...
4/10 anonim válasza:
én is ugyan így vagyok fele. én még nem töltöttem be a 15-öt de bő két hét kell szóval már nem fontos az a kis idő.
én nekem is sokszor eszembe jut hogy elég fura meg minden de szerintem csak azért siettetni mert a többieknek korábban kezdődött nem kell
5/10 anonim válasza:
én is ugyan így vagyok vele. én még nem töltöttem be a 15-öt de bő két hét kell szóval már nem fontos az a kis idő.
én nekem is sokszor eszembe jut hogy elég fura meg minden de szerintem csak azért siettetni mert a többieknek korábban kezdődött nem kell
6/10 anonim válasza:
Az a gäz hogy ezt gáznak, cikinek tartjátok. Ha 20 évesen jön az első, az se gáz. Harminc évesen furcsa már, de 15 évesen sztem sokkal cikibb ha valakit már 5en megfektettek.
8/10 anonim válasza:
dehogy gáz, én is 15vagyok, és nekem sem volt még barátom
9/10 anonim válasza:
Egyik sem, butaság ilyeneken gondolkozni. Nekem nem sokkal 17 előtt jött el az igazi. Bánja, hogy nem én voltam az első barátnője. :)
Akkor kell kapcsolatba kezdeni valakivel, ha szereted, nem pedig, ha betöltöttél egy bizonyos kort!!
10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Ráér még a dolog... Nekem egy ideig az is jó volt, hogy csak "vágyakoztam utána", hogy volt valaki, aki tetszik...de ennyi. De ha van valaki úgy igazából, az se baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!