Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki? Szakítsak vele?
Az a helyzet,hogy fél évig eggyütt voltunk egy fiúval,nehezen jöttünk össze nagyon szoros baràtságból alakult ki a kapcsolat,nagyon szerettük egymást de a sok vita miatt szakítottunk.Ennek 5hónapja,szakítás után én összejöttem egy fiúval akivel most is eggyütt vagyunk ( belé vagyok szerelmes csak szeretem),az ex fiú múlt héten felkeresett (neki is van barátnője) mondván,hogy ő még nem tette túl magát rajtam,ahogy én sem..szóval beszélgettünk én elcsattant egy csók ..nembántuk meg,de a csók után csak rá bírok gondolni ,de az a kérdés,hogy lépjek túl rajta és ne gondpljak rá vagy probáljuk meg újból ezzel megsértve mindkét párt..ő utalt rá,hogy simàn ott hagynà a lányt én bizonytalan vagyok,hogy megérné-e 4hónapja vagyunk eggyütt de egy irányú a szerelem(csak ő szeret)
neharagudjatok,kicsit hosszúra sikerült ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!