Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja velem ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja velem ezt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A véleményetekre lennék kíváncsi eme csodás történet hatására...Először is kb 1,5 éve ismerem a srácot 2 hónapig voltunk együtt hivatalosan aztán benyögte h megismert valaki mást és vele akar lenni...hát ám legyen...szakítottunk pár hónapig nem is beszéltünk közben nekem is lett valaki neki is ott volt a csaj akinek nem mellesleg az előző kapcsolatából van egy nagyon szép kisfia, aztán felbukkant...találkozni akart de én nem adtam be a derekam... eltűnt ismét...(most már egy szavát sem hiszem el) aztán felbukkant kb 1 hónap után ujra... előadja h ő tudja h szar ember és h nem érdemlem meg h folyton megbántson mert rendes vagyok nagyon és fontos vagyok neki... találkozni akar mert meg van róla győződve h van mit megbeszélnünk de nekem olyan zavaros... egyik pillanatban oda van értem aztán meg el vagyok felejtve...de ő erre mindig azt mondja h ezt nehéz nem személyesen elmagyarázni és h ő szeretné megbeszélni és mindent megmagyarázni h megértsem...azt tudom,h nem csak alkalmakra kellek neki mert ennyire már ismerem viszont fogalmam sincs h miért csinálja ezt velem folyton...tényleg jelenthetek neki valamit vagy csak csupán néha elővesz a tartalékból h feldobjam a napjait?... kérlek titeket mondjatok valami okosat mert én már totál nem értem :)tudom,h mindenkinek a legkisebb gondja is nagyobb ennél de már fogalmam sincs kihez forduljak.. köszönöm h elolvastátok

2014. aug. 22. 14:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Nyilván csak tartalékjátékosnak tart téged,és elővesz a talonból,mikor úri kedve úgy diktálja.Tehát csak játszana veled,ha hagynád.
2014. aug. 22. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!