Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélyem van a lányoknál? (Többi lent)
14/F vagyok alacsony növésű kb. 154cm magas vagyok szemüveget hordok (nem harry potter féle szemüveg) zselézem a hajamat, úgy gondolom, hogy van némi érzékem a divathoz mármint nem szakadtruhába járkálok meg, hogy pl. Neon zöld párosítva rózsaszínnel.
Az iskolában jó tanuló vagyok most megyek 8.-ba 7.-be 2 tantárgyból lettem négyes többi 5. Azelőtti osztályokba végig szín 5 voltam.
Jó humorérzékem van a barátaimat mindig meg tudom nevettetni.
Úgy gondolom, hogy a lényeget elmondtam.
Kérlek normális válaszokat mondjatok.
A helyesírási hibákért elnézést kérek.
Ha kell képeket is linkelek.
Szerintem sok.
Ha jól öltözködsz és van humorérzéket, magabiztos vagy stb., akkor minden rendben.
3# Nos apukámnak az anyukája azaz a mamám azt mondta nekem hogy apukám is alacsony volt 14 éves korában viszont 15/16 évesen nagyot nőt.
Én is abban reménykedek hogy majd velem is igy lesz kb. 180 valamennyi cm magas vagy még több jelenleg a magassága de az a lényeg hogy magas.
Egyébként lehet hogy mindjárt linkelek magamról képet és köszi az eddigi válaszokat.
Szerintem átlagos vagy, Norbi! Sok alacsony lány van. :D Aggódni nem kell!
Bár én srác vagyok (19F), de gondoltam leírom.
A lányokkal jóban vagy a suliba? :D
7# Köszi a választ. A kérdésedre válaszolva pedig hát igazából az iskolámban levő lányokkal nem vagyok nagy barát de ennek oka is van.
(Az iskola ahova járok full cigányokkal van tele köztük a lányok is.)
És hat hogy is mondjam.. szóval az a lényeg hogy egyikük se tetszik ezért is van nehéz dolgom mert nem nagyon találkozok nekem tetsző lányokkal.
8# Tervezek gyúrni nem rég kezdtem fekvőzni.
Az ecset haj meg azért van mert délutánra nem mindig áll fel a hajam mint reggel és olyankor lesz ez az eredmény az ecsethaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!