Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ez miért van? Vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez miért van? Vagy csak én vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagyon jól megvagyunk nagyon szeretjük egymást. Most elment 1 hétre egy táborba. Nem beszéltünk semmit sem 1 hétig. Hazajött elmondta milyen volt mikor már mind ketten nagyon fáradtak voltunk és már aludni mentünk volna elmondta, hogy volt egy srác akivel beszélgettek. És aztán ugye azt mondtam neki, hogy hát "nagyon jó". Erre írta na jó elmondom 3x megöleltük egymást. És mondta, hogy egyszer ő is megölelte. Hát én erre kiakadtam eléggé össze is vesztünk. Aztán megkaptam a magamét, hogy hogy lehetek ilyen csak a barátja a srác és elköszöntek mert 1 évig nem látják egymást és erre barátnőm azt mondja nekem is rossz, hogy nem láthatom egy évig. Komolyan nyári szünetben találkoztunk vagy 2x mert messze lakik tőlem és hát nem volt rá lehetőség és így nyár vége felé azt érzem, hogy már nem is hiányzok neki meg semmi :'( Folyamatosan azt mondta, hogy csak baráti ölelés volt meg, hogy elköszöntek. Megkérdeztem tőle, hogy puszi nem volt? Erre azt mondta, hogy nem de az arcra puszit azt barátilag adják csak.... Most mi a francot csináljak? Ezt elmondtam egyik barátomnak és mondta, hogy ne legyek ilyen csak megölelték egymást mert össze haverkodtak nagyon és, hogy örüljek, hogy ilyen őszinte velem a lány és elmondja nekem mi történt mert nagyon szeret. És örüljek, hogy nem volt puszi. De ha nagyon szeret minek ölelte meg azt a srácot? :( Nem tudom, hogy velem van e baj vagy kivel már? :'( Én nagyon szeretem és ez nekem nem tudom de nagyon rosszul esik, hogy ölelkezik egy másik sráccal. Most mit csináljak? :(

2014. aug. 21. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
34%

hagyd ott

ki tudja hogy azon az ölelésen kivül mi történt

2014. aug. 21. 09:59
 2/5 Pacsula válasza:
Ez nem egy film, hogy Ki tudja mi történt még. Ha szereted, akkor megbizol benne és kész. Örülj, hogy van neked, mert én pont egy olyan srác vagyok mint a történetben szereplő, felesleg.
2014. aug. 21. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem veled van a baj! :( A lány csak ölelkezett egy jó barátjával és ezt őszintén el is mondta neked! Szám szerint :) Te meg ilyen apróságból csináltál veszekedést. Kérj tőle bocsánat, mert többet nem lesz veled őszinte.
2014. aug. 21. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem a szemem előtt csalt meg a nőm,konkrétan részegen feküdt egy másik sráccal a fűben félmeztelenül (alulról nem volt cucc ^^") szóval inkább örülj,hogy ilyen nőd van.
2014. aug. 21. 23:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát én már nem tudom :( Ha szeretne nem tette volna meg.... 1 hét alatt nagyon jó barátja lehet... Attól mert van jó csaj barátom nem ölelem meg mert tudom, hogy ő azon kiakadna. :(
2014. aug. 22. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!