Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? 15/F
Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet, hogy tetszik egy lány, és én is bejövök neki. Nem ilyen szoli és sminkfüggő, csendes, aranyos lány. Őt az ilyen "nagyacs.cs.d" meg "jóas.gg.dkőkóla?" dumával nem lehet levenni a lábáról. Eddig egy barátnőm se volt, igazából azt se tudom hogyan kezdjek neki majd, eléggé félénk és gátlásos vagyok, és nem szeretnék előtte beégni. Nagyon félek a helyzettől, és egy hete ezen kattogok, de eddig semmilyen értelmes dolog nem jutott eszembe és felkészületlenül nem szeretnék elé állni. :/2014. aug. 20. 15:52
1/4 anonim 

válasza:

hát hívd ki a városba.nem randira, csak kérdezd meg, hogy nincs-e kedve meginni valamit, vagy enni egy fagyit s beszélgetni.
kezdeményezz beszélgetést.kérdezd meg, mit csinált a nyáron, várja-e a sulit, miket sportol, meséljetek egymásnak.csak add magadat,ne kezdj el hülye vicceket mesélni, hogy mókásnak tűnj neki, csak ad magad, s ne görcsölj rá
viselkedj úgy, mintha egyik barátoddal lennél kint, vagy anyukáddal,természetesen, s visszafogottan:)hajrá,majd írj üzenetet
2/4 anonim 

válasza:

Az is fontos, hogy bókolj neki: szép a mosolyod, gyönyörűek a szemeid, csinos vagy, hasonlók.
Ne görcsölj! Nagy levegő és menj oda hozzá! Ha valóban tetszel neki, nincs mitől félned. : )
Hajrá! ; )
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. aug. 20. 16:53
4/4 liza6789 

válasza:

hivd el fagyizni :) vagy csak sétálni 1 parkba. mindegy hova mert ha te is bejössz neki akkor menni fog veled :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!