Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a helyzet, hogy van egy srác, akivel pár hónapja ismerkedtem meg. Már kétszer-háromszor találkoztunk. Nagyon jól érzem magam vele, de tényleg, és múltkor bevallotta, hogy kapcsolatot szeretne velem. Nos, az egyik, hogy nekem ez még túl gyors, mert nem rég nem lett vége a kapcsolatomnak, még elég friss. A másik, hogy szüleim miatt félek, illetve az emberektől, hogy hogy reagálnának. Ugyanis ez a fiú félig cigány. Anyáékkal már rengeteget veszekedtem emiatt, nem szeretnék, hogy egy ilyen sráccal legyek együtt, és hogy szégyent hoznék rájuk.. de azt tudom, hogy ő nem olyan, mint a többi. Ilyen kommenteket nem is kérek, mert már biztos, hogy teljesen jó szándékkal közelít hozzám, és nekem semmi gondom vele. Szerintetek mit tegyek? :/ Bizonytalan vagyok, de az ő érzéseivel viszont nem akarok játszani, mert kezd nekem már elég fontos lenni, és nem szeretném elrontani. Értelmes válaszokat kérek, köszönöm!!

2014. aug. 20. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
"de azt tudom, hogy ő nem olyan, mint a többi." te rasszista vagy, és ha szégyenled a srácot a bőrszíne esetleg beszédstílusa miatt /mert másban nem mutatkozik meg hogy a kisebbséghez tartozik hiszen ő is magyar mint te, magyar állampolgár gondolom/ ha e miatt szégyennek érzed akkor nézz magadba mert veled van a baj, amugy meg 2 hónap az nem kevés, a 3 találkozás sem feltétlen, főleg hogy még elég fiatalok lehettek gondolom.. 20F
2014. aug. 20. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Elsőnek üzenve te is a lényeget tudtad kiragadni, azt megmondom...

Ez pl. olyan minthogyha négerrel, vagy kínaival jönnél össze. Én ha a helyedben lennék, nem érdekelne a bőrszín, hiszen szeretem őt. Úgyis az idő dönti el, hogy összeilletek-e.

Max nagy lagzitok lenne tele arannyal :DD Én egyedül a srác családjától tartanék, hogy azok is "olyanok-e"

2014. aug. 20. 10:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Én nem szégyenlem őt... Egyszerűen inkább szüleim miatt félek, mert ők nem szeretik a cigányokat, és pláne nem néznék jó szemmel, ha én egy olyan sráccal lennék együtt.. Annyit veszekedtem velük. De ő tényleg jó ember, a családja is. Én érzem, hogy működne a kapcsolat, és kezdem azt érezni, hogy fontos, de tényleg van bennem bizonytalanság. :S A többi ember véleménye nem nagyon hat meg, közük nincs hozzá. De ő tényleg más.
2014. aug. 20. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Ilyen helyzetben én veszekednék a szüleimmel, hanem elővenném a legmeghatóbb szomorú kiskutya szemeimet és azzal pislognék rájuk, hogy "de én úgy reméltem, hogy legalább megismeritek, mielőtt ítélkeznétek" és "azt hittem jobban bíztok a megítélésemben" stb. Légy kreatív! ;)

A srácnak meg nyugodtan mondd meg, hogy hátrébb az agarakkal, értékeled a közeledését, de ez neked gyors.

2014. aug. 20. 12:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Megmondtam a srácnak, és teljesen megértette, mondta, hogy vár, ameddig kell. Csak az a baj, úgy érzem, már szívesen közelednék vele. :/ Anyáékkal nem tudok mit kezdeni, beszélni fogok velük, normálisan, mert így nem lesz valami jó. De ha mégis úgy alakul, hogy lesz valami a sráccal, el kell fogadniuk. Én értem, hogy féltenek, ez természetes, de van eszem, tudom mit csinálok, kivel találkozgatok. Köszi a válaszokat. :)
2014. aug. 20. 15:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!