Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi az esélye annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye annak, hogy egy 18 éves fiú az első szerelmével maradjon és később megházasodjon, gyereket vállaljon?

Figyelt kérdés

2014. aug. 20. 07:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Általában már a házasságkötéskor előre nagyjából meghatározzák a válás időpontját!
2014. aug. 20. 11:10
 12/14 anonim ***** válasza:
A nővérem 17 évesen találta meg az igazit,a barátom szülei pedig 13 éves koruk óta együtt vannak. Simán el tudom képzelni,de ezt az embernek éreznie kell.
2014. aug. 20. 16:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. aug. 20. 17:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hány százalék, de én ismerek egy ilyen párt. A gimnázium IV. osztályát azért hagyták abba, mert egymásba gabalyodtak, és azóta is együtt vannak, már több mint 50 évesek.
2014. aug. 22. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!