Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első csók nyel nélkül, dehogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók nyel nélkül, dehogyan?

Figyelt kérdés

Szóval most jöttem össze a barátnőmmel és pár nap mulva találkozunk elég régóta ismerjük egymást de most nemez a lényeg.

Az első csók szerintem még azért nem nyelves kéne hogy legyen de akkor hogy lehet vagy hogy kell csókolózni nyelv nélkül?

Mennyi ideig kb hogyan csináljam a kezemet a derekára vagy hova rakjam?

Ezekra a kérdésekre szeretnék választ :)

2014. aug. 17. 11:11
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Elnézést elirtam a kérdést

*nyelv nélkül.. :D

2014. aug. 17. 11:11
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Anál az első ügyetlen csóknál drágám...
2014. aug. 17. 11:12
 3/14 anonim ***** válasza:
Nyelv nélkul szerintem az inkbább puszi
2014. aug. 17. 11:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem tolod át a nyelved. Csak az ajkaiddal csókolod. Fogd meg az arcát az egyik kezeddel, vagy tedd a derekára, ennyi. Nem kell túllihegni.
2014. aug. 17. 11:13
 5/14 A kérdező kommentje:

Fuu remelem nem bénázom el tóúlságosan :D

És az első csók mégha kicsit bénácska is azért élvezetes? :D

2014. aug. 17. 11:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. aug. 17. 11:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Es miert nem jo az elso?
2014. aug. 17. 11:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem reflexből fog jönni, hogy hová rakod a kezed. Végülis zsebre nem teheted. Ott a dereka, csípője, feneke, arca. Van választék bőven. Előbb egy szájra puszit adj, majd lassan nyisd ki a szád és a nyelved is jöhet. Ha ő is hasonlóan reagál, akkor mehet a nyelves csók :)
2014. aug. 17. 11:20
 9/14 anonim ***** válasza:
csókolózni nem lehet nyelv nélkül...Mellesleg így is úgy is emlékezetes lesz, és ha nem sikerül tökéletesen, na paff. Nagy eséllyel túlélitek mindketten :D
2014. aug. 17. 11:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mehet az nyelvvel, úgy az igazi. ;)
2014. aug. 17. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!