Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak, hogy egy 18 éves fiú az első szerelmével maradjon és később megházasodjon, gyereket vállaljon?
Itt szerintem fölösleges különböző számokba bocsátkozni. Ez csak rajtatok múlik, máson nem. Ha minden jól alakul kettőtök között, és mind a ketten szeretitek egymást, megtudjátok rendesen beszélni a dolgokat, akkor elég nagy a valószínűsége, hogy később is együtt maradtok. :)
Példa: volt angol tanárnőm 16 évesen ismerte meg a jelenlegi férjét, (a pasi 1 évvel idősebb tőle) azóta már született nekik egy kislányuk. A volt tanárnőm most 38 éves. Nagyon boldog a házasságuk. :)
Köszönöm!
Nem egy városban laknak,mégcsak nem is egy megyében,nem tudnak sokat találkozni.
3.kommentelő vagyok
Párom és köztem 200km van és már másfél éve vagyunk együtt boldogságban. :) Ott ahol nagy a szerelem, ott minden lehetséges. :)
Köszönöm!
Kb. akkora a távolság köztük mint Nyíregyháza és Sopron közt.(Máshogy mondva egy magyarországnyi)
Ez személyiség függő. Az esély ennyi információ alapján 0 és 100% közt jósolható.
Ha bele gondolok, hogy most 12 év 31 éves fél éves első kapcsolatból lett két gyerekes apuka ismerősömet (jó haver) soha nem érdekelte más nő minta neje akkor lehetséges, a nejét meg ismerem, hogy senki kedvért nem adná fel a "tökéletes életét".
Ja apámnak is anyám volt az egyetlen nő az életében, és 55 éves apámat anyám hagyta ott, és anyagi okok miatt, mert apám akkora már mindenben kizárólag ő döntött, ami pénz kérdés volt a családban, ezt nem nézte el anyám.
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!