Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? A szerelmemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A szerelmemből elszállt az életkedv.

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom mi ütött bele. Teljesen közönbössé vált, nincs kedve semmihez, nem lehet a kedvében járni. Egy elég stresszes időszak után vált ilyenné. Bár szerencsére nem volt gond. Mint, aki inkább meghalna. Olyan dolgokat néz el nekem, amiért régebben a fejem is leszedte volna. A múltkor pl. bepróbálkozott nálam egy lány és elutasítottam, de beszélgettem vele és mikor elmondtam az egészet csak ennyit kaptam: "Jó". Semmi balhét nem rendezett, mintha nem ő lenne, kicsit fáj is, hogy olyan a hangulata, mintha a 8 hónap semmit nem jelentene számára. Nem is küzdene értem, ha úgy alakulna.

Régebben egy darabig pszichológus is kezelte, de teljesen kigyógyult. Elmondása szerint nincs baja, de szerintem ez nem igaz. Csak miért nem mondja el… Tudja, hogy bármi az, én mellette vagyok.

2014. aug. 20. 02:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Próbáljatok meg valamit közösen tenni, elmenni valahová szórakozni, beülni vacsorára valahová. Ezekre sem hajlandó?

Vegyél neki valamit, amire régen vágyik. talán ezzel felkelted az életkedvét.

Lehet,hogy nem tudja elmondani, mert kavarog benne minden.

Van ilyen néha. Mi volt az a stresszes időszak? Erről tudhatunk valamit?

2014. aug. 20. 02:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Elmúltak részéről az érzések.
2014. aug. 20. 02:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Kétlem. A társaságomra vágyik csak ha vele vagyok semmi kedve semmihez. Sokszor csak néz ki a fejéből.

2014. aug. 20. 02:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Már pedig elég sok jel arra utal. Aki szerelmes, az nem így viselkedik, akarva-akaratlanul is feléled benne a féltékenység. Plusz azon van a hangsúly, hogy "miért régebben a fejem is leszedte volna". Magyarán valami megváltozott benne az irányodban. Rossz kedve is pl azért lehet, mert bűntudata van, amiért úgy van veled, hogy már nem szeret, de nem akar megbántani azzal, hogy elmondja az igazat. Így viszont nem boldog.
2014. aug. 20. 02:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Most jött el az az idő, hogy már tenni is kellene a kapcsolatotokért valamit mindkettőtöknek. Na, ő nem töri magát => szakítani fogtok.
2014. aug. 20. 02:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Néha velem is előfordul, hogy depreszióba esek. (Közöny.)

Szervezz valami programot, amit annak idején szeretett.. Ki kell mozdítani.

2014. aug. 20. 03:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos hogy elmúltak az érzések, lehet hogy mély depresszió... Ha szereted, tarts ki mellette és próbáld rávenni, hogy kérje szakember segítségét, gondolom, neki sem jó ez az állapot...
2014. aug. 20. 04:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Esetleg beszélhetnél te a volt pszichológusával.
2014. aug. 22. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!