Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Teljesen előről irom le és hosszú lesz
Szóval új osztálytársam lett és hát először jófej volt,aztán haverok lettünk és legjobb barátok,de én gondoltam hogy szerelmes belém,állandóan velem lógott,nem idegesített,csak szerintem egy fiú a fiú barátaival is szokott lógni,de ő fojton velem lógott,aztán én állandóan leszögezem hogy osztálytárssal nem járok,emiatt ő állandóan letört volt,nem tudtuk minek.
Később a másik osztálytársammal megakartuk szivatni,de én nem gondoltam komolyan hogy tényleg szerelmes belém,csak egy kicsit.Azzal vicceltük meg hogy szerelmes vagyok bele,hát nagy köcsögség volt.Aztán másnap szinte megint le volt törve,aztán gyakorlatilag azt irogatta nekem hogy"köcsög vagy"meg mindent,de ez úgy jött le hogy "Köcsög vagy,de annyira nem haragszom rád,mert szeretlek".
Hónapokkal később,már megbocsájtott nekünk,többet nem csináltam ilyet,nem gondoltam volna hogy tényleg szerelmes belém.Jobb lett a kapcsolatunk,csak ő néha még akkoris felhozta hogy átvertük és ez nekem nagyon rosszuil esett csak nem szóltam.
Később már nekem is voltak érzéseim iránta(amúgy megjegyzem alacsonyabb mint én és mindig sajnáltatja magát hogy milyen szar,ez is zavar).És összejöttünk
Aztán egy hülyeség miatt úgy összevesztünk,hogy olyanokat irogatott,hogy"Tudod mit bameg,én inkább megyek,mert már úgy felbasztad az agyam,nem igaz.És szakítottunk
Ő pedig kibeszélt a legeslegjobb barátommal(gyerekkori barátommal még most is barátom)ez pedig piszok szarul esett,ezután még én írtam rá hogy beszéljük meg a dolgot(nem tudtam még hofy kibeszélt a legjobb barátommal)
Hát megbeszéltük,aztán meg rám ír hogy legyünk megint barátok,én meg nem akartam és elmondtam neki amit már jó pár ideje érzek,hogy mennyire fájt ez nekem.Ő csak annyit írt"Igaza volt a haveromnak,túl sokáig nem szabad egy nőnél/lánynál megmaradni
Véleményem szerint szánalmas,mert azelőtt állandóan mondogatta hogyha elhagynám akkor összetörne a szive,meg öngyilkos lenne.
Most nektek mi a véleményetek erről,vagyis kinek fájhatott ez jobban?Én még miatta is állandóan le voltam törve,nyaltam a seggét,mert mindig sajnáltatta magát,hogy milyen kis szar stb.meg hogy az akit szeret,nincs esélye nálla stb.
Bocsánatot kértem és ráadásul akárhányszor le volt törve én miatta éreztem magamat is letörve és még a "tréfa" előtt "korcsozott" le.Ő nem jött oda hozzám hogy mi a bajom,magamba tartottam.Egyébként 13 vagyok :D jó a meglátásod :D
Gyerekesnek hangzik,tudom,de nem gondoltam hogy tényleg szerelmes belém,de a hibáinkból tanulunk,és fájdalmas volt amit ő csinált,akárháyszor letört volt mindig próbáltam jobb kedvre deríteni,de ő nem nagyon törődött azzal amikor megbántott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!