Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most hogyan is csináljam (többi lent)?
Na az van hogy tegyük fel van egy lány na de ez véletlenül se így van :'D
Na hogyan valljak neki szerelmet mindig társaságban van ha elhívnám a barátnői elég csúnyán össze néznének szóval ez nagyon nem opció suli után megy haza ráadásul azt sem igazán tudom hogy pontosan mit is mondjak...
szóval kérlek segítsetek az hogy miért tetszik igazából fogalmam sincs akárhányszor úgy voltam vele hogy nem is tetszik eltelt egy nap és már újra azon járt a fejem hogy hogy is kellene elmondani...
Ez hosszú! |o_O|
Hát èn inkább megyek és kiverem..
Jóéjt!
Nehogy az elozore hallgass :p a face-es ismerkedest szerintem minden !normalis! lany gaznak tartja.
Ha meg akarod ismerni akkor hasznalj ki minden helytet ahhoz hogy kozelebb kerulhess hozza. De inkabb elobe menj oda hozza minghogy feszbukkon. Ha normalis a csaj nem koppint le azonnal
köszi
akkor ismerkedés :S
Figyelj a fiú aki nekem tetszett negyedikben annak úgy mondtam el hogy írtam neki egy levelet és visszaírta hogy én is bejövök neki !
Vállalja kockázatot ha annyira szereted
Nem
szeretem...
Csak nagyon tetszik :D
(bólogató smile)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!