Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Na most hogyan is csináljam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most hogyan is csináljam (többi lent)?

Figyelt kérdés

Na az van hogy tegyük fel van egy lány na de ez véletlenül se így van :'D

Na hogyan valljak neki szerelmet mindig társaságban van ha elhívnám a barátnői elég csúnyán össze néznének szóval ez nagyon nem opció suli után megy haza ráadásul azt sem igazán tudom hogy pontosan mit is mondjak...

szóval kérlek segítsetek az hogy miért tetszik igazából fogalmam sincs akárhányszor úgy voltam vele hogy nem is tetszik eltelt egy nap és már újra azon járt a fejem hogy hogy is kellene elmondani...

2014. aug. 16. 00:12
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Ez hosszú! |o_O|

Hát èn inkább megyek és kiverem..

Jóéjt!

2014. aug. 16. 00:15
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
Szeretlek mint tibi atya a pálinkát, mint nekrofil a zombit, mint búza a f***t.
2014. aug. 16. 00:17
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
de ha nem is beszélgetsz vele akkor nehogy szerelmet vallj neki csak úgy random mert nem lesz jó vége. :D kezdj el vele beszélgetni mondjuk féészúúkon :D aztán elhívod egy randira vagy valami és ott elmondod neki :D
2014. aug. 16. 00:18
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Nehogy az elozore hallgass :p a face-es ismerkedest szerintem minden !normalis! lany gaznak tartja.

Ha meg akarod ismerni akkor hasznalj ki minden helytet ahhoz hogy kozelebb kerulhess hozza. De inkabb elobe menj oda hozza minghogy feszbukkon. Ha normalis a csaj nem koppint le azonnal

2014. aug. 16. 00:40
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi

akkor ismerkedés :S

2014. aug. 16. 01:47
 6/7 anonim válasza:

Figyelj a fiú aki nekem tetszett negyedikben annak úgy mondtam el hogy írtam neki egy levelet és visszaírta hogy én is bejövök neki !

Vállalja kockázatot ha annyira szereted

2014. aug. 16. 19:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem

szeretem...

Csak nagyon tetszik :D

(bólogató smile)

2014. szept. 30. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!