Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkre akarom tenni a kapcsolatát! Hogyan csináljam?
Ezt csak haragból mondod, az mindig rossz tanácsadó, a múlt az múlt maradjon is az!
Ne engedj neki semmilyen kontaktot veled, ölelget? puszilgat? sürgősen állítsd le, elmúlt már az add vissza a babaruhám...
Elvágólag csináld, ami belefér szerintem, ha befenyíted, hogy nem kopik le rólad szólsz a jelenlegi csajának, szerintem azt azért félti és lekopik, csak ne törj meg, légy határozott, erős jellem ne találjon rajtad fogást...
Nem kell bosszú elméleteket gyártani, simán építsd le..
Gyűjts bizonyítékot, hogy kavar veled majd közöld a barátnőjével.
Good luck! ;)
Na ugye! Nem kell lealacsonyodni az ő szintjére, szimplán befenyíted, és nem engeded magadhoz közel, én 33-éves vagyok, apám olyan 130kg-jó humorú, jó fej,kemény is tud lenni, de ő azt szokta mondani, -"Mond neki édes jányom jön az öreg szüle a sósavba áztatott riga lánccal, és úgy kifordít, hogy befele fogsz látni!" :DD
Fenyítsd be, hogy elkapja az apád, képzeld el mikor én ezt 33-évesen ezt a vakert nyomom, ez már annyira megdöbbenti a lelkesedőt, hogy nem tudja sírjon vagy nevessen, általában hüjjjének néz, és elhúzza a belit.. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!