Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan tudta feldolgozni a legelső komoly kapcsolatát?
Én jelenleg úgy érzem mást soha nem fogok úgy szeretni mint Őt. És ez eléggé letör. :( Ti hogy vagytok ezzel?
19L
idővel túl leszel rajta
csak az idő az ami segít
van akinek könnyen megy, van akinek kevésbé..én az utóbbi vagyok, már több mint 1 éve szenvedek. 2 évet voltunk együtt. Mennyi időt voltatok együtt? Úgy érzem még mindig, hogy nem tudom mi fog segíteni..
19F
Simán.
Elmúlt a szerelem, megromlott a kapcsolat, mindenki ment a maga útjára. És azután még nem is egyszer újra szerelmes lettem.
Persze, most rossz, meg minden, de leszel még szerelmes, lesz még másik, lehet még ezerszer jobb is lesz, szóval sírd ki magad, aztán pedig lépj tovább, barátkozz, ismerkedj és majd találkozol valaki mással.
Én azonnal tovább léptem ahogy eljött az első hétvége, buli haverok és mindjárt flört. Pénteken összejöttem egy csajjal szombaton még eggyel. Ezen gyorsan át kell lendülni mielőtt nekiállnál gondolkozni és sajnáltatni magad. Szóval lépj tovább és engedd el magad ez a tutti, csak lazán :D
Kellemes bulis hétvégét.! :)
4 év után lett vége...fúúú de örültem neki, hogy végre szabad vagyok, azt csinálok és azzal akivel és amit akarok.
Lehet ri-bancozni ;)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!