Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves vagyok és nem tudom hogy mi a helyzet a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok most leszek egyetemista... Van egy barátnőm ő 14 éves (elsős gimnazista)... 1 hónapja járunk és 1 héten kb 4-5-ször találkozunk... Általában nála szoktunk találkozunk és végig ott lenni... Na és akkor a kellő háttérrel mesélem a lényleget.. Általában az ágyában mindig smárolunk úgy hogy egymáson fekszünk vagy ő vagy én van felül stb.... Próbálom mindig nézni hogy mi az ami jól esik neki és mi az ami nem.... Próbáltam nyúlkálni a "jó helyekre" és egyszer azt hittem mellényúltam (mikor a mellét megfogtam a pólója alatt de a melltartó alá nem nyúltam be) megkérdeztem megbántottam e vagy csináltam e valamit rosszul de mindig azt mondta hogy "majd én szólok ha valamit rosszul csinálsz"... Ez felfogtam és ezek után persze merész voltam.... Ma megfogtam a mellét de úgy hogy a póló és melltartó alatt volt a kezem szóval a mellét fogtam de nem volt meztelen... És nem szólt semmit... Nem szokott dicsérni sem hogy jól csinálnám-e. Ha fentre ha lenre nyúlok (mondjuk lenre még csak ruhán át nyúltam) nincs reakció.... Lehet többre vágy? Még szűz a lány lehet hogy le akarna velem feküdni? Vagy miért nem szól soha semmit csak akkor ha rákérdezek de akkor jön a szokásos "Majd én szólok ha valamit rosszul csinálsz" Nem tudom hogy azért nincsen reakciója mert fél hogy megbánt hogy gyors vagyok vagy azért mert ebbe neki semmi izgi nincs.. Szerintetek?2014. aug. 13. 18:16
11/11 A kérdező kommentje:
Rendben.. kösziiiii mindenkinek :$$$
2014. aug. 13. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!