Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves vagyok és nem tudom hogy mi a helyzet a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok most leszek egyetemista... Van egy barátnőm ő 14 éves (elsős gimnazista)... 1 hónapja járunk és 1 héten kb 4-5-ször találkozunk... Általában nála szoktunk találkozunk és végig ott lenni... Na és akkor a kellő háttérrel mesélem a lényleget.. Általában az ágyában mindig smárolunk úgy hogy egymáson fekszünk vagy ő vagy én van felül stb.... Próbálom mindig nézni hogy mi az ami jól esik neki és mi az ami nem.... Próbáltam nyúlkálni a "jó helyekre" és egyszer azt hittem mellényúltam (mikor a mellét megfogtam a pólója alatt de a melltartó alá nem nyúltam be) megkérdeztem megbántottam e vagy csináltam e valamit rosszul de mindig azt mondta hogy "majd én szólok ha valamit rosszul csinálsz"... Ez felfogtam és ezek után persze merész voltam.... Ma megfogtam a mellét de úgy hogy a póló és melltartó alatt volt a kezem szóval a mellét fogtam de nem volt meztelen... És nem szólt semmit... Nem szokott dicsérni sem hogy jól csinálnám-e. Ha fentre ha lenre nyúlok (mondjuk lenre még csak ruhán át nyúltam) nincs reakció.... Lehet többre vágy? Még szűz a lány lehet hogy le akarna velem feküdni? Vagy miért nem szól soha semmit csak akkor ha rákérdezek de akkor jön a szokásos "Majd én szólok ha valamit rosszul csinálsz" Nem tudom hogy azért nincsen reakciója mert fél hogy megbánt hogy gyors vagyok vagy azért mert ebbe neki semmi izgi nincs.. Szerintetek?2014. aug. 13. 18:16
1/11 anonim válasza:
Ha azt mondja, akkor úgy is gondolja, majd szól, ha valami rossz! Én sem szoktam külön megjegyezni állandóan, hogy ez meg az jó, de ettől még lehet jó. Ne izélj ennyit.
2/11 anonim válasza:
Kérd meg, hogy jelezzen neked vissza, mikor csodás, mikor nem. Néma gyereknek....
3/11 anonim válasza:
Még ő maga sem tudja, hogy mi jó neki.
Én 17 évesen vesztettem el a szüzességemet, 17 évesen is csak félve, jó pár szex után mertem mondani a barátomnak mit-hogy szeretnék.
A barátnőd lelkileg még nincs készen a szexre. Pláne egy hónap után!
4/11 anonim válasza:
kérdezz rá nála hogy szeretne még várni vagy nem. Nem tudjuk mi zajlik a fejében mi sem.. de szerintem ha semmit nem reagál az azt jelenti hogy abban még semmi izgi nics hogy megfogtad a mellét.
5/11 anonim válasza:
Ne kérdezgesd, a válaszából ennyi derül ki. Szóval szerintem mehetsz tovább, de ne sokkal mert akkor is csak 14. Meg értem, ha le akar feküdni veled, neki is lehetnek vágyai, de nem hiszem, hogy jó ötlet lenne. Képzeld el, hogy megteszitek, később szakítotok és azután kurwának lesz bélyegezve.
6/11 A kérdező kommentje:
Kicsit mindig rosszul érzem magam mikor megfogom a pl a mellét... olyan érzésem van mintha kihasználnám.... pedig nem csak évezzük hogy vagyunk egymásnak... Nem arról van szó hogy zavar hogy faital mert erről szó sincsen
2014. aug. 13. 18:23
8/11 anonim válasza:
Szerintem meg pont hogy ne menj tovább. Kicsit úgy hangzik nekem az egész, mintha a lány még nem igazán állna készen semmi komolyabbra, neked meg azért nem mondaná, mert "a taperolás önmagában még nem szex, és egy párkapcsolatnak amúgy is velejárója". 14(!) éves. Ahogy magamon és a kortársaimon tapasztaltam, még legalább 1, de inkább 2 év kell, hogy tényleg vágyni kezdjen a szexre, de ha nincs igazam, akkor sem árt az érzelmi kötelék az ilyesmihez, és az bizony nem 1 hónap alatt épül ki. Légy türelemmel!
9/11 A kérdező kommentje:
A Türelmmel nincsen gond.... mert ha felajánlaná nekem hogy feküdjünk le nem ugranék neki egyből elég alaposan át gondolnám meg megkérdezném hogy biztosan akarja e és készen áll e
2014. aug. 13. 19:16
10/11 kutasi Dani válasza:
ha egy hónapja vagytok együtt akkor még ne nagyon erőltetsd a szexet csak a pettinget. És hidd el tényleg fog majd szólni ha valamit rosszul csinálsz. Ha nem szól az még nem azt jelenti hogy rosszul csinálod!!! és tényleg ne tökölj ennyit ezzel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!