Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarthatatlan a helyzet a barátnőmmel mit tegyek?
az a helyzet ,hogy napi 16 órába dolgozok És amikor hazaérek még elvárásai vannak holott egésznap otthonvan . Pl én takaríttok meg ienek . És egyszerűen nem tudok tőle pihenni és akkor még éjjel ,hogy még kényeztessem is tultesz mindenen nem tudom , Hogy legyen tovább .
Segitsetek
25 / F
Még arra kér, hogy kényeztesd? Hát ez hüly... Ha nekem valakit is kérnem kéne rá, már ott hagytam volna a fenébe. Nekem csak annyi a válaszom, mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Nem szereted hagyd el. Ennyi. Ha meg igen: kommunikáció!! (Nem a gyakorikerdesek.hu-n)
N27
A nap 24 órájából 16-ot dolgozol, a fenntmaradó 8 órába aligha fér bele a pihenés, a szórakozás és egy kis csend és egyedüllét, és persze még a barátnőd.
Vagy keress más munkát, vagy szakíts a barátnőddel.
hát most hulla fáradtan?
6 kor megyek dolgozni 9 kor végzek 1 óra mire hazaérek . Ilyenkor már sok dologhoz már nincs kedvem . Max a kutyát megetetem aztán utána egy locsolás azt má alszok is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!