Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet zerezni egy olyan lányt, akinek van pasia?
Ha a lány is azt akarja akkor igen.
De ha jó a kapcsolata a pasijával, akkor le fog koptatni.
hát nem tudom... én ahhoz tartom magam, hogy párkapcsolatban élő lányra sohasem hajtunk rá.
ettől függetlenül meg lehet szerezni egy foglalt lányt is... de ez nálam elvi kérdés.
Nyilván mert nem egy bunkó, mint egyesek. Alapból örökre szóló tiltólistára kerülne nálam egy csávó, aki annak ellenére nyomulna, hogy látja, hogy van barátom akivel jól megvagyok, úgyhogy nem tudom, mit lehetne ezzel elérni...
Persze ha olyan a kapcsolat, hogy gyenge lábakon áll, akkor biztos megéri próbálkozni, de kétlem, hogy túlságosan szimpatikussá válnál egy olyan lánynak, aki amúgy odavan a barátjáért, de te állandóan belerondítasz a képbe.
Gondolom oka van annak, hogy nem vele jár... Amúgy mondom, ha vevő a csaj a váltásra, akkor lehet próbálkozni, miért ne? De ha lekoptat egyértelműen, akkor azt jobb, ha felfogod, ha nem akarod örökre elásni magadat a szemében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!