Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meg lehet zerezni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet zerezni egy olyan lányt, akinek van pasia?

Figyelt kérdés
Én 15 ő 16.

2014. aug. 12. 09:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mindent meglehet szerezni, kérdés akarja e hogy megszerezd
2014. aug. 12. 09:16
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
Perszehogy. Sokan azt mondják, h illentlenség, mert valyon milyen érzés lesz az a másik srácnak. Azzal ne törődj. Egy nőért harcolj. Ne feledd sose, attól, hogy van kapus, még lehet gólt rúgni :) És mindjárt jön egy kommentelő, hogy igen, de a sors visszaadja neked, hogy valaki tőled is lenyúlja a csajt. Én mondom, hogy NEM. Ez nagy hülyeség.
2014. aug. 12. 09:20
 3/12 anonim ***** válasza:
22%
Gondoltam, hogy lepontoztok, de ilyen esetben a másik fiúval nem szabad foglalkozni, legyen az ő baja, ha valaki elviszi a csaját.
2014. aug. 12. 09:22
 4/12 anonim ***** válasza:
A lányon múlik, és ez nem úgy megy, hogy addig nyúzod amíg végül a barátnőd nem lesz. Ha nem érdekled állj le, különben baj lesz. És nem a sors vagy egyéb baromság adja vissza, hanem pl. a csaj. Sosem lehet tudni kiben mi lappang a felszín alatt, pl. én egy ilyen levakarhatatlan izét előbb-utóbb fognám és végleg kiiktatnám, szóval csak óvatosan, ne húzz ujjat senkivel nagyon, ha jót akarsz.
2014. aug. 12. 09:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha a lány is azt akarja akkor igen.

De ha jó a kapcsolata a pasijával, akkor le fog koptatni.

2014. aug. 12. 09:25
 6/12 anonim ***** válasza:

hát nem tudom... én ahhoz tartom magam, hogy párkapcsolatban élő lányra sohasem hajtunk rá.

ettől függetlenül meg lehet szerezni egy foglalt lányt is... de ez nálam elvi kérdés.

2014. aug. 12. 09:25
 7/12 anonim ***** válasza:
23%
#6 És miért tartod magad ahhoz?
2014. aug. 12. 09:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Nyilván mert nem egy bunkó, mint egyesek. Alapból örökre szóló tiltólistára kerülne nálam egy csávó, aki annak ellenére nyomulna, hogy látja, hogy van barátom akivel jól megvagyok, úgyhogy nem tudom, mit lehetne ezzel elérni...

Persze ha olyan a kapcsolat, hogy gyenge lábakon áll, akkor biztos megéri próbálkozni, de kétlem, hogy túlságosan szimpatikussá válnál egy olyan lánynak, aki amúgy odavan a barátjáért, de te állandóan belerondítasz a képbe.

2014. aug. 12. 09:34
 9/12 anonim ***** válasza:
25%
És ha a csaj régebb óta és jobban ismeri a másik srácot, de mégse vele jár? Jó ezek szerint én bunkó vagyok, de amíg valakit vihetek, miért ne vinném, ha más csaja is?
2014. aug. 12. 09:37
 10/12 anonim ***** válasza:
25%

Gondolom oka van annak, hogy nem vele jár... Amúgy mondom, ha vevő a csaj a váltásra, akkor lehet próbálkozni, miért ne? De ha lekoptat egyértelműen, akkor azt jobb, ha felfogod, ha nem akarod örökre elásni magadat a szemében...

2014. aug. 12. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!