Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja egy lánynak a pasia hogy fogyjon 10-15 kilót, attól még szereti meg kívánhatja szex közben?
De akkor is,ez bunkóság a pasi részéről!
Én mikor megkérdeztem a pasimat,ő azt mondta te így vagy csodálatos ahogy vagy.pedig van rajtam 5 kiló felesleg!
De ha valaki IGAZÁN szeret annak úgy vagy jó ahogy vagy!
De akkor is,ha szeret elfogad azzal a 15 kiló felesleggel is.Mellesleg a srác úgy jött össze velem hogy 72 kiló voltam,mert hormonzavaraim voltak!
Sztem csak a szexre kellesz neki.
Én már elhagytam volna.
Hát nem bunkó. A zsírpárnáid mögé lát, és tudja, hogy szép és kecses vagy. Nem merte megmondani, mrt félt, hogy megbántódsz, de ha megkérdezted, megmondta. Szerintem udvarias. Legalább tudod, hogy mit kell csinálnod. Ne hallgass a hőzöngőkre. Ha van akaratod, és nem valamilyen endokrin betegség miatt, vagy fogamzásgátló miatt vagy kövér, akkor fogyj le. Ha szükséges, hagyd abba a fogamzásgátlót.
Sokkal jobban fogod magad érezni 10-15 kilóval könnyebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!