Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha azt mondja egy lánynak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja egy lánynak a pasia hogy fogyjon 10-15 kilót, attól még szereti meg kívánhatja szex közben?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 14:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
A pasit úgy dobnám hogy a lába sem érné a földet.Bíztos kiadnám az útját!!
2009. aug. 6. 14:21
 2/19 A kérdező kommentje:
Mármint ő nem mondta,én kérdeztem meg hogy joó vagyok-e így és erre mondta hogy fogyjak annyit.
2009. aug. 6. 14:23
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Hát szerintem nem szereti a csajt. Csak szexel vele, az jó neki, hogy van kivel. Majd ha úgy néz ki, mint egy barbi, akkor felvállalja nyilvánosan is. Kb ez ilyen lehet. Menjen a francba az ilyen pasi!
2009. aug. 6. 14:23
 4/19 A kérdező kommentje:
Felvállalja most is.Csak ezt mondta.
2009. aug. 6. 14:24
 5/19 anonim ***** válasza:
69%

De akkor is,ez bunkóság a pasi részéről!

Én mikor megkérdeztem a pasimat,ő azt mondta te így vagy csodálatos ahogy vagy.pedig van rajtam 5 kiló felesleg!

De ha valaki IGAZÁN szeret annak úgy vagy jó ahogy vagy!

2009. aug. 6. 14:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz.De 5 kiló és 15 kiló felesleg között van különbség.
2009. aug. 6. 14:27
 7/19 anonim ***** válasza:
53%

De akkor is,ha szeret elfogad azzal a 15 kiló felesleggel is.Mellesleg a srác úgy jött össze velem hogy 72 kiló voltam,mert hormonzavaraim voltak!

Sztem csak a szexre kellesz neki.

Én már elhagytam volna.

2009. aug. 6. 14:33
 8/19 anonim ***** válasza:
58%
akkor az a pasi egy bunkó fhasz.
2009. aug. 6. 14:34
 9/19 anonim ***** válasza:
36%
Én megmondanám neki h akkor minek jött össze velem látta h hogy nézek ki és akkor elfogadott ugy,neki is van hibája ennyi...szerintem nem igazán szeret aki szereti a másikat az nem igy áll a dologhoz
2009. aug. 6. 14:36
 10/19 anonim ***** válasza:
75%

Hát nem bunkó. A zsírpárnáid mögé lát, és tudja, hogy szép és kecses vagy. Nem merte megmondani, mrt félt, hogy megbántódsz, de ha megkérdezted, megmondta. Szerintem udvarias. Legalább tudod, hogy mit kell csinálnod. Ne hallgass a hőzöngőkre. Ha van akaratod, és nem valamilyen endokrin betegség miatt, vagy fogamzásgátló miatt vagy kövér, akkor fogyj le. Ha szükséges, hagyd abba a fogamzásgátlót.

Sokkal jobban fogod magad érezni 10-15 kilóval könnyebben.

2009. aug. 6. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!