Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja egy lánynak a pasia hogy fogyjon 10-15 kilót, attól még szereti meg kívánhatja szex közben?
Ne felejtsétek el, hogy ha egy pasit megkérdeztek valamiről akkor az válaszolni fog. Ha azt akarod hogy dicsérgessen akkor kérdezd meg hogy tetszel-e neki és (ha tényleg szeret) akkor bizony meg fogja mondani, hogy számára te vagy a legszebb. csak hát te nem ezt kérdezted!
Ha a véleményét akartad tudni arról hogy szerinte fogynod kéne-e, akkor megmondta és passz. Ebből nem derül ki semmi arra nézve, hogy szeret és kíván e! :) Csak annyi, hogy az a véleménye, hogy szerinte fogyhatnál...
Hogy szeret és kíván-e az másból derül ki. :)
És ha szeret akkor valszeg kíván is, de ezt te érzed a legjobban!
Az én barátnőmön amúgy legalább 20 kg plusz van és ezt meg is mondtam neki, de magától is tudja, mert nem hülye. Nekem mégis ő a legszebb és időnként már nem győz menekülni előlem mert én bizony őt kívánom!:)
Szeret vagy nem, szerintem fogyj le, az a biztos.
Ha meg azt mondta volna, hogy tetszel neki így is, és másnap szó nélkül eltűnik, akkor úriembernek tartanátok?
Az utolsó két válasz tuti.
A kérdés arról szólt, hogy mit érezhet a PASI?
Ehhez képest jött egy csomó válasz, hogy így nem szeret, úgy rúgnám ki stb. Ezeket nyilván nők írták, hiszen abból a szemszögből voltak megfogalmazva. Hasznuk semmi, jól tönkre vághatják a kérdező kapcsolatát, aki csak arra volt kíváncsi, mit érez a PASI?
Igaz, azt sem itt kellene kérdezni (szerintem), hanem a PASI-tól, de ha már ide került kérdésként, akkor a PASI-k válasza legyen már a releváns, ne azoké a CSAJSZI-ké, akik a saját nyomrukat akarják eladni válaszként! :D :D :D
IGEN. Ha a pasitól megkérdezted, és Ő válaszolt, az nem bunkóság. Ha nem érdekel a válasz, nem kérdezd meg. Ilyen egyszerű!
Miért kellne a világnak úgy működnie, ahogy a nők akarják?
(Ha szeretne, nem mondana ilyet! -ez tipikus női kívánság.)
A világban kb. annyi férfi él, mint nő. És Ők meg így működnek. El lehet fogadni vagy sem. Véleményem szerint, aki elfogadja ezt, annak jobb élete lesz, mint annak, aki küzd ez ellen. Ennyi. A döntést mindenki maga hozza meg... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!