Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a bnőm pasia. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
nagyon szomorú vok. nem tudom h mi legyen :(2010. jan. 21. 15:35
1/10 anonim válasza:
várj. Mást nem tehetsz, nem szép dolog beleavatkozni másnak a kapcsolatába, még akkor sem ha az nem működik jól. Ebben az esetben majd megbeszélik hogy mi legyen, és arról ők döntenek.
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ez az igazság. Az a pasi a barátnődé, és nem a tied. Ráadásul ezzel tönkretehetsz egy jó barátságot is.
2/10 anonim válasza:
nehéz tudom..de ha van benned annyi tartás és tiszteled annyira a bnődet és kapcsolatát akkor csöndben maradsz és hayod őket had szeressék egymást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3/10 A kérdező kommentje:
köszi igazatok van de annyira tetszik hogy... ennyire még nem tetszett senki :(
2010. jan. 21. 15:39
4/10 anonim válasza:
Szerintem ne kockaztasd meg.Tölcs kevesebb idöt velük.
5/10 anonim válasza:
15:37es vagyok
emiatt ne tedd tönkre a barátságod,hidd el nem éri meg,lehet h nemsoká jönni fog egy mégjobb pasi...csak most lehet azt hiszed h de ő az iagzi vagy hasonlók,de én tényleg csak azt tudom mondani h nagybetűs NEEE!!!
6/10 anonim válasza:
ásd el magad!!!!!nagyon jó barátnő lehetsz..felejtsd el!
7/10 A kérdező kommentje:
bazmeeg h lehetsz ennyire szemét? nem hajtanék rá és az érzéseimről meg nem tehetek! és pont ezért vok jó barátnő mert tisztelem annyira a bnőmet h inkább szenvedek csak ne tegyek neki keresztbe... -.-
2010. jan. 21. 16:17
8/10 anonim válasza:
hát tényleg ne hajts rá....
az nagy aljasság lenne...inkább próbálj más pasira koncentrálni...
Amúgy mióta vagytok barátnők?
9/10 anonim válasza:
Én is ugyan ebbe a helyzetbe voltam,de a bnőm nem szerette azt a pasit,és szakítottak,rá egy hónapra összejöttünk és azóta is együtt vagyunk,a bnőm pedig nem haraxik,mert azt mondta h ők nem illettek össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!